Haj Vas Hajsütővas hajvasalót Lemezek Vasalók Szakmai Gyors Fűtés hajsütővas a Nők Haja;forró Comb (Szín : Fehér, Méret : EU)
Megújítva

Haj Vas Hajsütővas hajvasalót Lemezek Vasalók Szakmai Gyors Fűtés hajsütővas a Nők Haja;forró Comb (Szín : Fehér, Méret : EU)

HUF 2.33

Rendelhető

❤Turmalin hatású kerámia lapos vas – Rock hajamat, hogy karcsú, sima, egyenletes, hidratált a kerámia lapok átitatva turmalinTávoli infravörös hő technológia csökkenti a statikus egy pillantást, hogy csillogó. ❤Sokoldalú hajformázó – Ergonomikus kialakítás, lekerekített szélek, a változó tányérok, hogy jön össze, hogy hozzon létre pin-egyenesen fürtök.Még egy csavar a csukló is létrehozható, puha hullámok, göndör. ❤Sima, ragyogó perc – A turmalin hatású kerámia lap, ez a lapos vas elosztja a hőt egyenletesen, majd gyorsan, hogy minimalizálja a hő kitettség, miközben megteremti a hosszú távú volumene, valamint a csillogás!. ❤Állítható hőmérséklet-szabályozás – Easy on/off kapcsoló, valamint a forgó tárcsa állítja, hogy közötti 140 °F 450 °F, így testre szabhatja a stílus sesh.Ez a csodálatos hajvasalót ideális bármilyen haj típusától. ❤Kényelmes, 360 fokos forgatható kábel – Plusz a 9 méter hosszú, a kábel lehetővé teszi, hogy a manővert, mint azt kérem, hogy a tökéletes megjelenés, segít, hogy egy hétköznapi stílus vágott. ❤Turmalin hatású kerámia lapos vas – Rock hajamat, hogy karcsú, sima, egyenletes, hidratált a kerámia lapok átitatva turmalin.Távoli infravörös hő technológia csökkenti a statikus egy pillantást, hogy csillogó. ❤Sokoldalú hajformázó – Ergonomikus kialakítás, lekerekített szélek, a változó tányérok, hogy jön össze, hogy hozzon létre pin-egyenesen fürtök.Még egy csavar a csukló is létrehozható, puha hullámok, göndör. ❤Sima, ragyogó perc – A turmalin hatású kerámia lap, ez a lapos vas elosztja a hőt egyenletesen, majd gyorsan, hogy minimalizálja a hő kitettség, miközben megteremti a hosszú távú volumene, valamint a csillogás!. ❤Állítható hőmérséklet-szabályozás – Easy on/off kapcsoló, valamint a forgó tárcsa állítja, hogy közötti 140 °F 450 °F, így testre szabhatja a stílus sesh.Ez a csodálatos hajvasalót ideális bármilyen haj típusától. ❤Kényelmes, 360 fokos forgatható kábel – Plusz a 9 méter hosszú, a kábel lehetővé teszi, hogy a manővert, mint azt kérem, hogy a tökéletes megjelenés, segít, hogy egy hétköznapi stílus vágott.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak