koolehaoda Mini Ballhead Fényképezőgép-Állványra a Labdát Fej-hegyet, 1/4, hogy 3/8 Csatlakozó (1/4, hogy 3/8 Csatlakozó)
Megújítva

koolehaoda Mini Ballhead Fényképezőgép-Állványra a Labdát Fej-hegyet, 1/4, hogy 3/8 Csatlakozó (1/4, hogy 3/8 Csatlakozó)

HUF 898.20

Rendelhető

★A mini ball fej 1/4" csavar tetejére, hogy felmászik a DSLR Kamera ,videó fény,vaku, mikrofon, 1/4" csavar szál ★A labda fejét alsó felület egy standard 3/8 " csavar alkalmas a legtöbb állványhoz, egylábú, fény áll. ★360 fokban elforgatható - Jön a forgó labda fejét .Könnyen használható, a kulcs gyorsan zár, vagy engedje el a labdát,gyorsan állítsa be a szöget. ★Szilárd Építési - Készült masszív Alumínium, amely ellenáll a nehéz terheket.Pontos CNC folyamat, fekete eloxált a nagyobb tartósság. ★A mini ball fej 1/4" csavar tetejére, hogy felmászik a DSLR Kamera ,videó fény,vaku, mikrofon, 1/4" csavar szál. ★A labda fejét alsó felület egy standard 3/8 " csavar alkalmas a legtöbb állványhoz, egylábú, fény áll. ★360 fokban elforgatható - Jön a forgó labda fejét .Könnyen használható, a kulcs gyorsan zár, vagy engedje el a labdát,gyorsan állítsa be a szöget. ★Szilárd Építési - Készült masszív Alumínium, amely ellenáll a nehéz terheket.Pontos CNC folyamat, fekete eloxált a nagyobb tartósság.Műszaki adatok : Anyaga : Alumínium ötvözet Színe : Fekete ballhead (felső) : 1/4" standard csavar, ballhead (alsó) : https : 3/8 " standard csavar Maximális magasság : 42 MM Alsó átmérő : 17mm Maximális terhelés : 3 KG Termék Tömege : 23 G a csomag tartalma : 1 x Mini Labda Fejét.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak