N64 Vezérlő, Király Okos Klasszikus Vezetékes N64 Irányítók a Korszerűsített Joystick Eredeti Nintendo 64 Konzol(2 Pack Fekete)
Megújítva

N64 Vezérlő, Király Okos Klasszikus Vezetékes N64 Irányítók a Korszerűsített Joystick Eredeti Nintendo 64 Konzol(2 Pack Fekete)

HUF 3.33

Rendelhető

☞【A legkényelmesebb formája gombok】10 funkció gombok (Tartalmazza a Bal váll gombok Z-trigger), analóg stick/thumb joystickOlyan alakú, mint "M", a továbbfejlesztett technológia, ergonómikus kialakítás,amelynek célja, hogy kérjük a kezét egy kellemes érzés, mikor a kezemben volt. ☞【Tökéletes helyettesít, Nintendo 64 vezérlő】Akarom, hogy játssz a klasszikus N64 játékok a gyerekek, de nem akarom, hogy elpusztítsa a drága eredeti N64-vezérlő, a vezérlő tökéletesen helyettesíti a N64 a vezérlő.Azt is fel lehet használni, mint egy multiplayer játék kontroller, kell egy tartalék kontroller, hogy játszani a barátaival. ☞【A Legmegfelelőbb Ajándék】A vezérlő vonal hossza 5,8 méter, ami megmenthet attól, hogy olyan közel a képernyőhöz, jobban védje a szemét, de alkalmas minden korosztály számára, élvezze a klasszikus játékok könnyebb, hogy menjen vissza a gyerekkori emlékek.Ez lesz a nagy ünnep, ajándék, születésnapi ajándék. ☞【Rumble Pak & Memória Kártya Funkció】Nyújt force feedback videojátékokkal való játék.Fokozza a játékélményt.Megjegyzés : Ez a vezérlő nem tartalmaz memóriakártyát, majd Rumble Pak csomag, kell külön megvásárolható. ☞【100% - os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA】Harmadik Fél Termék nem gyártott Nintendo.De ez majdnem ugyanaz, mint a wavebird gamecube, mi lesz az ön számára egy 60 napos garanciát.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot VELÜNK Ügyfélszolgálat (e-mail) a hét 5 napján.Kattintson a "vásárlás most" élvezze a kiváló minőségű termék bizalommal. ☞【A legkényelmesebb formája gombok】10 funkció gombok (Tartalmazza a Bal váll gombok Z-trigger), analóg stick/thumb joystick.Olyan alakú, mint "M", a továbbfejlesztett technológia, ergonómikus kialakítás,amelynek célja, hogy kérjük a kezét egy kellemes érzés, mikor a kezemben volt. ☞【Tökéletes helyettesít, Nintendo 64 vezérlő】Akarom, hogy játssz a klasszikus N64 játékok a gyerekek, de nem akarom, hogy elpusztítsa a drága eredeti N64-vezérlő, a vezérlő tökéletesen helyettesíti a N64 a vezérlő.Azt is fel lehet használni, mint egy multiplayer játék kontroller, kell egy tartalék kontroller, hogy játszani a barátaival.

A javaslat jellemzői

:
- 8-Way directional Pad,precise 3D analog stick

Vevők, ahogy választanak