Clowora Baba Fiúk Lányok Cipők Csúszásmentes Gumi Talp Cipők Csecsemő Első Séta Kisgyermek Kiságy, Cipő Újszülött Naplopók Lakások.
Megújítva

Clowora Baba Fiúk Lányok Cipők Csúszásmentes Gumi Talp Cipők Csecsemő Első Séta Kisgyermek Kiságy, Cipő Újszülött Naplopók Lakások.

HUF 2.00

Rendelhető

Importált 【JÓL MEGTERVEZETT】 - A puha talp, légáteresztő anyag tartani a láb kényelmes, elősegíti az egészséges növekedés a kis lábát. [Csúszásmentes] – Anti-Ütközés, kopásálló, valamint Csúszásmentes Gumi Talp, Jó Csecsemő Lábát érzem a Földet, Természetes, Egészséges Növekedés. 【KÖNNYŰ VISELET】 - Két állítható mágikus heveder lezárások design, könnyen fel, majd le, ellenőrizze, hogy a cipő szorosan rögzítve, hogy a kis lába, így nem kell aggódnia, hogy esik le könnyen. [Divat] - Elegáns Alkalmi Design megfelel minden Alkalommal, mint a Szülinapi Buli,Esküvő,Fotózás, Napi Visel.Tökéletes Zuhanyzó, Első Szülinapi Ajándék Újszülött. [Tipp] - Szeretjük A Vásárlók.Vásárlás előtt ezt a Terméket.Kérjük, Tekintse meg a gyermek Cipők mérettáblázat A Termék Leírása.Ha bármilyen egyéb Kérdése van, Kérem bátran Forduljon hozzánk !. 【JÓL MEGTERVEZETT】 - A puha talp, légáteresztő anyag tartani a láb kényelmes, elősegíti az egészséges növekedés a kis lábát. [Csúszásmentes] – Anti-Ütközés, kopásálló, valamint Csúszásmentes Gumi Talp, Jó Csecsemő Lábát érzem a Földet, Természetes, Egészséges Növekedés. 【KÖNNYŰ VISELET】 - Két állítható mágikus heveder lezárások design, könnyen fel, majd le, ellenőrizze, hogy a cipő szorosan rögzítve, hogy a kis lába, így nem kell aggódnia, hogy esik le könnyen. [Divat] - Elegáns Alkalmi Design megfelel minden Alkalommal, mint a Szülinapi Buli,Esküvő,Fotózás, Napi Visel.Tökéletes Zuhanyzó, Első Szülinapi Ajándék Újszülött. [Tipp] - Szeretjük A Vásárlók.Vásárlás előtt ezt a Terméket.Kérjük, Tekintse meg a gyermek Cipők mérettáblázat A Termék Leírása.Ha bármilyen egyéb Kérdése van, Kérem bátran Forduljon hozzánk !.Clowora egy divat, élénk, modern márka.A márka Clowora alakult ki a szó mászni.Voltunk mindig is elkötelezett létrehozása különböző baba, gyerek termékek tartja az új tervek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak