Gyógyítja A Szépség Set | Tartalmazza: Természetes Aqua Gél, Gyógyítás, Gyógymód, Aqua Gél, Gyógyítására Víz Kezelés & Gyógymód A Fürdetést.
Megújítva

Gyógyítja A Szépség Set | Tartalmazza: Természetes Aqua Gél, Gyógyítás, Gyógymód, Aqua Gél, Gyógyítására Víz Kezelés & Gyógymód A Fürdetést.

HUF 0.33

Rendelhető

??????? ???? ??? ???? a közelmúltban megkapta a 2019 "Brand of the Year Award" az Egészség, Szépség Kategória a Világ Branding DíjatEz a 3 egymást követő évben a márka megkapta ezt a rangos díjat. ???? ???? ??? ???? egy termék, amely gyengéden hámlasztja a bőrt, eltávolítja a kiszáradt felső réteg.A legjobb rész?Akkor láthatóan lásd mini fehér dudorok, illetve a pontok kezdenek kialakulni, mint masszázs, hogy a termék.Ez az elhalt sejtek jön le!A gyógymód 91% aktív hidrogén-víz, amely egy anti-oxidáns (anti-aging) hatása.Ráadásul, tartalmaz Aloe, Gingko, Rozmaring kivonat, hogy távolítsa el a nem kívánt elhalt hámsejteket.Meg fog lepődni, milyen sima a bőr!. ???? ????? ????????? hidratálja a bőrt, olaj nélkül.Ez egy all-in-one krémet használni, mint a napi arc hidratáló mind reggel, este.Plusz, ez teszi a tökéletes alapítvány, mikor alkalmazása smink, vagy használni, mint egy egész testápoló. ???? ???????? egy otthoni arc termék 100% Ruby kősó Nepálból.Hazudik rejtett 300 millió éve, a Himalája hegység emelkedés mintegy 15000 méter, Himalájai kősó szerepel a világ legrégebbi orvosi szövegek az Ayurveda használták gyógyszerként az elmúlt 5000 évvel ezelőtt.Ez elismerten a világ legjobb minőségű.Töltse ki a medence meleg vízzel, majd óvatosan splash arcod előnyei Himalájai kősó. ????? : Made in Japan. ??????? ???? ??? ???? a közelmúltban megkapta a 2019 "Brand of the Year Award" az Egészség, Szépség Kategória a Világ Branding Díjat.Ez a 3 egymást követő évben a márka megkapta ezt a rangos díjat. ???? ???? ??? ???? egy termék, amely gyengéden hámlasztja a bőrt, eltávolítja a kiszáradt felső réteg.A legjobb rész?Akkor láthatóan lásd mini fehér dudorok, illetve a pontok kezdenek kialakulni, mint masszázs, hogy a termék.Ez az elhalt sejtek jön le!A gyógymód 91% aktív hidrogén-víz, amely egy anti-oxidáns (anti-aging) hatása.Ráadásul, tartalmaz Aloe, Gingko, Rozmaring kivonat, hogy távolítsa el a nem kívánt elhalt hámsejteket.Meg fog lepődni, milyen sima a bőr!. ???? ????? ????????? hidratálja a bőrt, olaj nélkül.Ez egy all-in-one krémet használni, mint a napi arc hidratáló mind reggel, este.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak