Stelle Balett Harisnyát, a Lányok Szoknyában Tánc Ruhák Ruha Balerina Csillogó Szoknyás Dressz (Kisgyermek/Gyerek/Nagy Gyerek)
Megújítva

Stelle Balett Harisnyát, a Lányok Szoknyában Tánc Ruhák Ruha Balerina Csillogó Szoknyás Dressz (Kisgyermek/Gyerek/Nagy Gyerek)

HUF 1519.20

Rendelhető

92% Pamut, 8% SpandexHúzza meg a lezárás.Csak A Kézi Mosogatás. 【Kényelmes】STELLE Balett harisnyát a lányok számára készült, kiváló minőségű pamut szövetből készült, mely nagyon puha, légáteresztő, kényelmes.Különösen teljesen bélelt, a míder partare, elfogadjuk puhább, erősebb, mint a közös pamut, hogy jobban védje gyermeke bőrét pedig magánélet. 【Design】A lányok táncolni, hanem öt rétegű, puha fonal tütü szoknya.Pedig funkciók puff ujjú, valamint háló dekoltázs.Mi is elhelyezni gyönyörű flitterekkel a szoknya, hüvely, amely nem könnyen levált.Egyedi design teszi a lányok néz ki, mint egy hattyú, amikor viselni. 【Mérettáblázat】Méret XXS (Életkor : 2), Méret XS (Életkor : 3t), S Méretben (Életkor : 4t), Méret M-es(Életkor : 5-6 tonna), L Méretben(Életkor : 7-8 láda); mérettáblázat ajánlott alapján a mérés, valamint a korábbi vevői vélemények. 【Alkalommal】Stelle tutu dresszt lányok táncolnak a nagy Balett-Tánc, Preambulumbekezdés, öltöztetős, Teljesítmény, Party, Torna, valamint a Mindennapi viselet.Ez aslo egy nagy ajándék, hogy a kislány születésnapja. 【Fontos számunkra A Visszajelzés】Mint egy tánc, viselet cég 20 éves tapasztalat, meg vagyunk győződve arról, hogy a minőségi dancewear.Kérjük, e-mail Stelle Eladó Csapata segítséget, ha valami probléma van a parancsot.Garantált hozam/megtérítése a parancsot eladó.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak