Neoprén Szigetelt Ebéd Táskát Cipel Termikus Puha, Nagy Vízhatlan Ételhordó Kézitáska, Nők, Lányok, Felnőttek Hivatal (Unikornis 2)
Megújítva

Neoprén Szigetelt Ebéd Táskát Cipel Termikus Puha, Nagy Vízhatlan Ételhordó Kézitáska, Nők, Lányok, Felnőttek Hivatal (Unikornis 2)

HUF 1259.10

Rendelhető

★【NAGY EBÉD TÁSKA MÉRETE】Az ebéd táskák 1151"W, így nem kell aggódnia, hogy nem elhelyezésére az ételt.Sok aranyos minták hogy ez szigetelt ebéd bag tökéletes a nők vagy a felnőttek, de a gyerekek is!. ★【NEM MÉRGEZŐ, KÖRNYEZETBARÁT】A neoprén ebéd a táska 100% - ig biztonságos, környezetbarát, az mosható, jobb mosás kézzel segíthet a szerepet a környezet védelme azzal, hogy nem vetem el a papír, illetve műanyag zacskók. ★【TÖKÉLETES AJÁNDÉK VÁLASZTÁSI】Az uzsonnás táska sok tervezési minta : unikornis,a lustaság, a cápa, a tér.A lapos fenekű tartja függőleges is lehet használni egy könyvet, táskát, vagy bevásárló táska.Azt is lehet tökéletes ajándék választás a szeretteim, mint az anyák Napja, Karácsony, Hálaadás, stb. ★【5 MM NEOPRÉN ANYAG】Az uzsonnás táska készült 5mm vastag neoprén anyag. 5mm vastag neoprén is tartani a uzsonnás doboz,üveg, stb biztonság, nagyon könnyen tisztítható.Vízálló tulajdonsága védi a telefont, kártyák, pénz, érme vagy egyéb elemek belsejében a kis eső, vagy váratlan kiömlött. ★【TARTÓS DESIGN】 a design A cipzár olyan könnyen használható, a gumiszerű anyag segít megőrizni az ebédet, friss, továbbá növeli az élettartamot ebéd csomag.A neoprén ebéd tote garantálja, hogy az ön évvel a mindennapi használat során. ★【NAGY EBÉD TÁSKA MÉRETE】Az ebéd táskák 11.51"W, így nem kell aggódnia, hogy nem elhelyezésére az ételt.Sok aranyos minták hogy ez szigetelt ebéd bag tökéletes a nők vagy a felnőttek, de a gyerekek is!. ★【NEM MÉRGEZŐ, KÖRNYEZETBARÁT】A neoprén ebéd a táska 100% - ig biztonságos, környezetbarát, az mosható, jobb mosás kézzel segíthet a szerepet a környezet védelme azzal, hogy nem vetem el a papír, illetve műanyag zacskók. ★【TÖKÉLETES AJÁNDÉK VÁLASZTÁSI】Az uzsonnás táska sok tervezési minta : unikornis,a lustaság, a cápa, a tér.A lapos fenekű tartja függőleges is lehet használni egy könyvet, táskát, vagy bevásárló táska.Azt is lehet tökéletes ajándék választás a szeretteim, mint az anyák Napja, Karácsony, Hálaadás, stb. ★【5 MM NEOPRÉN ANYAG】Az uzsonnás táska készült 5mm vastag neoprén anyag. 5mm vastag neoprén is tartani a uzsonnás doboz,üveg, stb biztonság, nagyon könnyen tisztítható.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak