30mm Gyógyító Kristály rózsakvarc Szív Csakra Kő Reiki Kiegyensúlyozó Palm Zsebében Csiszolt Aggódj Kő Szerelem (rózsakvarc)
Megújítva

30mm Gyógyító Kristály rózsakvarc Szív Csakra Kő Reiki Kiegyensúlyozó Palm Zsebében Csiszolt Aggódj Kő Szerelem (rózsakvarc)

HUF 1.00

Rendelhető

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjatA tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét. ✅ Szív mintegy 30 mm hosszú.Kapni fog egy (1) szívét. ✅ Kérem, engedje meg, az enyhe eltérések méret, forma, szín, mivel ezek egy természetes termék. ✅ A rózsakvarc jelentése nagyban kapcsolódik a rózsaszín szín.Rózsaszín képviseli, szelídség, nyugalmat, nőiesség, az együttérzés, a szeretet. ✅ A szelíd energia hordozza támogatást rekindles kapcsolatok, így öröm, szenvedély, megelégedettség.A finom bájjal nyugtató színt ad megnyugtató hatása van a teste. ✅ Drágakő féldrágakő drágakő óta használnak írott történelem valószínűleg előtt, a lelki, érzelmi, testi gyógyulás.Gyógyítók, a világ minden tájáról vannak, hogy használjuk őket.Nem kell használni, mint egy receptet, diagnózis vagy kezelés.A megadott információkat csupán metafizikai jellegű, az nem azt jelenti, hogy orvosi. ✅ Szív mintegy 30 mm hosszú.Kapni fog egy (1) szívét. ✅ Kérem, engedje meg, az enyhe eltérések méret, forma, szín, mivel ezek egy természetes termék. ✅ A rózsakvarc jelentése nagyban kapcsolódik a rózsaszín szín.Rózsaszín képviseli, szelídség, nyugalmat, nőiesség, az együttérzés, a szeretet. ✅ A szelíd energia hordozza támogatást rekindles kapcsolatok, így öröm, szenvedély, megelégedettség.A finom bájjal nyugtató színt ad megnyugtató hatása van a teste. ✅ Drágakő féldrágakő drágakő óta használnak írott történelem valószínűleg előtt, a lelki, érzelmi, testi gyógyulás.Gyógyítók, a világ minden tájáról vannak, hogy használjuk őket.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak