3/6db Anti Szorongás Karkötő Mágnes Anti Füst Karkötő,Anti Szorongás Karkötő Lelki Karkötő Pozitív Energia,Kilépés Társ (6 Db)
Megújítva

3/6db Anti Szorongás Karkötő Mágnes Anti Füst Karkötő,Anti Szorongás Karkötő Lelki Karkötő Pozitív Energia,Kilépés Társ (6 Db)

HUF 3.00

Rendelhető

【Anti Szorongás Karkötő 】 : Lélegezz könnyedén hagyja, hogy a levegő áramlását benned gond nélkülSegít enyhíteni a sóvárgást, szorongás, feszültség, ingerlékenység, nyugtalanság jár hangulat. 【Tripla Férfi Energia Terápiás Karkötő】 Ez a lelki karkötő pozitív energiát képes eltávolítani a negatív hozzáállás, a rossz hatások körül. 【Javítani Mentelmi】 Javítja az egészségügyi, fizikai test.Fiatalos, világos újra!. 【Megszünteti a Negatív Érzelmeket,】 Dohányzás két addiktív alkatrészek, fizikai, mentális kell a nicotinein dohány.Ez a karkötő távolítsa el a negatív, rossz hatások körül. 【Tökéletes Ajándék】 Ez egy ajándék a család tagjai, valamint a dohányosok.Ez a kis segítség, de nagy hatással van a egészséget!Megfiatalítja a fiatalos ragyogás megint!. 【Anti Szorongás Karkötő 】 : Lélegezz könnyedén hagyja, hogy a levegő áramlását benned gond nélkül.Segít enyhíteni a sóvárgást, szorongás, feszültség, ingerlékenység, nyugtalanság jár hangulat. 【Tripla Férfi Energia Terápiás Karkötő】 Ez a lelki karkötő pozitív energiát képes eltávolítani a negatív hozzáállás, a rossz hatások körül. 【Javítani Mentelmi】 Javítja az egészségügyi, fizikai test.Fiatalos, világos újra!. 【Megszünteti a Negatív Érzelmeket,】 Dohányzás két addiktív alkatrészek, fizikai, mentális kell a nicotinein dohány.Ez a karkötő távolítsa el a negatív, rossz hatások körül. 【Tökéletes Ajándék】 Ez egy ajándék a család tagjai, valamint a dohányosok.Ez a kis segítség, de nagy hatással van a egészséget!Megfiatalítja a fiatalos ragyogás megint!.Tulajdonságok : Típus : Karkötő Színe : Fehér, Barna, Szürke Anyag : Kő, Mágneses Fekete Epekő Gyöngy méret : 8 mm Súly : about16-21g Hossza : 19 cm - 20 cm-es Csomag tartalma : 3/6db x Mágneses Terápia Karkötő.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak