9 Rácsok Szekrény Ruhát Szervező, Fiók Farmer Szervező Osztó, Tároló Kosár Szervezők fogantyúval, Avokádó Kosár Tároló Doboz Teens (Sárga)
Megújítva

9 Rácsok Szekrény Ruhát Szervező, Fiók Farmer Szervező Osztó, Tároló Kosár Szervezők fogantyúval, Avokádó Kosár Tároló Doboz Teens (Sárga)

HUF 6741.00

Rendelhető

【Helytakarékos】rendezi a tételeket 9 rekeszes, amely egymásra, amikor tele vanTárolja a póló, farmer, harisnya, zokni, sál, fehérnemű, stb.a szervezett helyzetben. 【ALKALMAZNI A GYAKORLATBAN】A háló szellőzés tervezés hatékonyan csökkenti a szag a ruhát, rájön, higiénikus, tiszta tároló, valamint tartja a ruhát, friss, természetes. 【KÉNYELMES TÁROLÁSI】Ezek a műanyag tároló szervező dobozok minden essentials irányítása alatt rendetlenséget a gardrób szekrény; Boltba szervezni, zokni, ruha, sál, pénztárca, táska, kesztyű, haj nyakkendő, kiegészítők. 【EGÉSZSÉGES, MEGBÍZHATÓ ANYAGI】Ellentétben a ruha tároló doboz, a design nem könnyű fajta baktérium, valamint a külön tervezés biztosítja, a tisztaság, a fehérnemű.Fiók Fehérnemű Szervező, Bugyi Szervező Nők Fiókban, Zokni, Fehérnemű Fiókban Szervező Osztó, Íróasztal Szervező, Irodai Kellékek Íróasztal Kiegészítők, Szekrény Zokni Szervező Osztót.A szoba még mindig káosz?Még mindig zavarta a rendetlenség, a szekrény?Kérjük, válassza ki ezt a fehérneműt, zoknit tároló doboz, meg fogja tartani a fiókban/szoba/szekrénybe, takaros.Műszaki adatok : 9 hálózatok Célja : Tároló fehérnemű, zokni, bugyi, könnyen összehajtható, nem foglalnak el helyet, tartós, tartósabb.Minden méret, kézzel mért, kérem, engedje meg, egy eltérés +/- 0,5 cm. Mivel a különböző felvételi irányból színvisszaadási, van némi különbség a termék, valamint a fotó is, ami nem befolyásolja a termék használatát. Mert a termék kézzel mért, vannak olyan hibák, amelyek nem befolyásolja a termék használatát.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak