fonefunshop JC-ID JC P13 BGA110 Nand Read/Write Programozó Kompatibilis Phone 8-13 Pro Max
Megújítva

fonefunshop JC-ID JC P13 BGA110 Nand Read/Write Programozó Kompatibilis Phone 8-13 Pro Max

HUF 0.67

Rendelhető

BGA110 NAND JAVÍTÁS - E JC-ID programozó tud végezni Nand javítások, például unbinding, a formázás, valamint az olvasás az i Phone 8 az i Phone 13 Pro Max LILA KÉPERNYŐS FUNKCIÓ - Ez az eszköz tegye a készüléket lila képernyő mód lehetővé teszi a syscfg olvasható adat, írásbeli, módosított anélkül, hogy a dissassembly. KIJELZŐ - A programozó alkalmas az OLED valós idejű kijelző mutatja, hogy a jelenlegi állapot a készülék. JAVÍTÁS ASSZISZTENS - Kérjük jegyezze meg, hogy bizonyos funkciók, hogy működjön együtt az i Phone 13 sorozat a JCID javítás asszisztens kell telepíteni a JCID hivatalos honlapján. KOMPATIBILITÁS - Ez az eszköz kompatibilis az i Phone 8 egészen az i Phone 13 Pro Max.BGA110 NAND JAVÍTÁS - E JC-ID programozó tud végezni Nand javítások, például unbinding, a formázás, valamint az olvasás az i Phone 8 az i Phone 13 Pro Max.
LILA KÉPERNYŐS FUNKCIÓ - Ez az eszköz tegye a készüléket lila képernyő mód lehetővé teszi a syscfg olvasható adat, írásbeli, módosított anélkül, hogy a dissassembly.
KIJELZŐ - A programozó alkalmas az OLED valós idejű kijelző mutatja, hogy a jelenlegi állapot a készülék.
JAVÍTÁS ASSISTENT - Kérjük jegyezze meg, hogy bizonyos funkciók, hogy működjön együtt az i Phone 13 sorozat a JCID javítás asszisztens kell telepíteni a JCID hivatalos honlapján.KOMPATIBILITÁS - Ez az eszköz kompatibilis az i Phone 8 egészen az i Phone 13 Pro Max.Műszaki adatok : - Támogatja a lila képernyős módban. - Kompatibilis i Phone 8 - 13-as Pro Max. - Olvasni, írni, majd módosítsa syscfg nélkül dissassembly. - JCID javítás asszisztens szükséges lehet az i Phone 13 javítás.5 x 10 x 5 cm - Modell : P13 a Csomag Tartalma : 1 x JC-ID JC P13 BGA110 Nand Read/Write Programozó i Phone 8-13 Pro Max.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak