Kacenray Univerzális Olaj csapda Készlet, 3/8 Üzemanyag Tömlő Alumínium Olaj Fogás Víztároló Tartály Levegőt Szűrő (300ml)
Megújítva

Kacenray Univerzális Olaj csapda Készlet, 3/8 Üzemanyag Tömlő Alumínium Olaj Fogás Víztároló Tartály Levegőt Szűrő (300ml)

HUF 0.33

Rendelhető

★ Funkció : A zavarba víztároló tartály lehet kapni az olajat, majd a nedvességet PCV/CCV levegő, megakadályozza hibája miatt szén-dioxid felhalmozódása, a motor tiszta, meghosszabbítja a motor élettartama ★ Magas Minőségű : A olajtartály készült minőségi alumínium az erős erő, a tartósság. ★ Kiváló Design : Beépített tesztcsík, hogy ellenőrizze a folyadékszint megnyitása nélkül gyakran.Könnyen telepíthető olaj fogás lehet a levegőt szűrő használata, mint a szellőző rendszer. ★ Újrafelhasználható : az alsó Az olaj fogás is levehető a könnyebb tisztítás, majd újra fel lehet használni folyamatosan. ★ Univerzális : Az univerzális olaj fogás lehet a levegőt szűrő, amely a legtöbb járművek. ★ Funkció : A zavarba víztároló tartály lehet kapni az olajat, majd a nedvességet PCV/CCV levegő, megakadályozza hibája miatt szén-dioxid felhalmozódása, a motor tiszta, meghosszabbítja a motor élettartama. ★ Magas Minőségű : A olajtartály készült minőségi alumínium az erős erő, a tartósság. ★ Kiváló Design : Beépített tesztcsík, hogy ellenőrizze a folyadékszint megnyitása nélkül gyakran.Könnyen telepíthető olaj fogás lehet a levegőt szűrő használata, mint a szellőző rendszer. ★ Újrafelhasználható : az alsó Az olaj fogás is levehető a könnyebb tisztítás, majd újra fel lehet használni folyamatosan. ★ Univerzális : Az univerzális olaj fogás lehet a levegőt szűrő, amely a legtöbb járművek.Az olaj fogás lehet a levegőt szűrő fogja ki a piszok, olaj, menj be a motort a bevitel rendszer, tovább motor, tiszta, növeli lóerős, valamint meghosszabbítja a motor élettartama.Jellemzők : Eloxált felület Megbízható erőssége, tartóssága légszűrő használata, mint a szellőző rendszer Beépített tesztcsík, hogy ellenőrizze a folyadékszint Cserélhető alsó leeresztő Cserélhető zavarta, hogy képes tárolni további szűrő média Biztosítja a jobb teljesítmény megőrzése motor élet újra felhasználható, univerzális, alkalmas a legtöbb járművek műszaki adatok : Anyag : Alumínium Szín : Fekete Kapacitás : 300ml Átmérő : 68.2 mm Magasság : 112.5 mm Csomag Tartalmazza : 1 x Olaj Fogás Tartály 1 x Levegőt Szűrő Tömlő 1 x 2 x 9 mm-es Csatlakozót (6mm Átmérőjű) 2 x 12mm Felszerelése (8 mm-es Átmérő) 2 x 15 mm-es Csatlakozót (10mm Átmérőjű) 6 x O-Gyűrű (10mm Átmérőjű) 2 x Csavar & Nuts 3 x Tömlő Bilincsek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak