Magazin Rack Pamut Szövött Kötél Magazin Rack Fa Keret Magazin Birtokosai Asztali újságtartó Magazin Kosár (Szín : Fehér, Méret :
Megújítva

Magazin Rack Pamut Szövött Kötél Magazin Rack Fa Keret Magazin Birtokosai Asztali újságtartó Magazin Kosár (Szín : Fehér, Méret :

HUF 2.00

Rendelhető

●【Multifunkcionális】 : Ez a magazin rack multifunkcionális, képes tárolni a kedvenc könyvek, újságok vagy folyóiratok, vagy tárolni mail, vagy tárolhat nagy prospektusok, céges prospektusok, szórólapok, magazinok, hírlevelek, kiadványok, Füzetek kerülnek ebben a szervező az emberek megtekintéséhez használja ●【Magas Minőségű Anyag】 : Az Újság tulajdonosa, kézzel szőtt pamut kötelet, a csomót szűk, nem könnyű lazítsa meg, nem könnyen deformálódik, nagyon erős, tartós.Fa váz, erős, tartós. ●【Lakberendezési】 : Magazin kosár célja, a bohém stílus, minőség az egyik oldalon, ami szép, elegáns.A telepítési módszer egyszerű, csak telepíteni a 2 csavart. ●【Széles körű alkalmazás】 : Magazin jogosultja boltba szervezni olvasmányok egyetlen kényelmes helyen lehet használni bármilyen szoba, otthon is alkalmazható, vállalat, hivatal, stb. ●【Értékesítés utáni szolgáltatás】 : tulajdonítunk nagy jelentőséget, hogy a felhasználói élmény, ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül, örülünk, hogy téged szolgáljon.Célja a kortárs stílusú, szabadon álló szervező, a tágas, elegáns fém magazin rack biztosít elég helyet a jelenlegi magazinok, folyóiratok, újságok, könyvek.A termék előnyei : 1. Kézzel szőtt pamut kötelet, a csomót szűk, nem könnyű lazítsa meg, nem könnyen deformálódik, nagyon erős, tartós.Akác fa keret, erős, tartós. Célja a bohém stílus, egyik oldalon célja a minőség, ami szép, elegáns.●Termék neve : Magazin rack●Termék anyaga : pamut kötél, fa●Termék színe : fehér●tömeg : 0.7 KG●Termék méret : 33*18*26cm (13*7*10.2 hüvelyk)●Alkalmazandó tömeg : mindenki●Alkalmazandó jelenet : a család, nappali, hálószoba, dolgozószoba, vállalat, hivatal.●Szállítási lista : 1* Magazin rack (más elemek kellékek)●Szállítási idő : 8-20 munkanapon●Megjegyzés : 1. Ha nem kapja meg a megrendelést követő 30 napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Mivel a kijelző felbontása vagy a világítási problémák, van egy bizonyos kromatikus aberráció. Mivel kézi mérés, a terméken hiba az 1-3cm, amely attól függ, hogy a tényleges terméket.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak