8 Db 3 inch Festéket Szivaccsal,Kerek Festmény Szivacs Művész Szivacs Akvarell Szivacsok Művészeti, Kézműves, Fazekas Agyag, arcfestés(Sárga)
Megújítva

8 Db 3 inch Festéket Szivaccsal,Kerek Festmény Szivacs Művész Szivacs Akvarell Szivacsok Művészeti, Kézműves, Fazekas Agyag, arcfestés(Sárga)

HUF 2.67

Rendelhető

【, Amit kapsz】 : A sárga festés szivacs tartalmazza a 8 db szivacs ❤ Eltart egy percig, hogy visszaszerezze alakja után viszi ki a tömörített csomagot, vagy vizes a szivacs a vizet, majd térjen vissza az eredeti alakját. 【Prémium Anyag】 : A festéket szivaccsal készülnek, kiváló minőségű poliuretán anyag, magas rugalmasság, nem pedig könnyen deformálódik, biztosítja a puha, sima, buborék-ingyenes alkalmazás, egyszerű, tiszta, de lehet használni.A méret agyag szivacs 3 x 1 cm, amely könnyen hordozható, kényelmes tartani, ami az ideális méret a legtöbb ember számára. 【Széles körben Használt】 : Ez a kerek szivacs tökéletesen illik a művészet, a festészet.Lehet használni arc festés,akril, olaj, akvarell, kerámia, agyag, szövet, festék, festékek; is lehet használni a gépjármű gyantázás, polírozás, karbantartás, gumiabroncs, elterjedt máz, tömítőanyag. 【Nedvszívó】 : A nagy sűrűségű kézműves szivacs puha, rugalmas, de nedvszívó, de lehet, méretre az ön igényei szerint.Tudnak pickup elég festék, ugyanakkor nincs hulladék festék, ami felszívódik a szivacsot, majd végül elmosta. 【A Szolgáltatás】 : A szivacsok festmény visszaküldhető 30 napon belül, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van a termék.Mi mindig ajánlat a legjobb megoldásokat. 8db Kis szivacs tervezték, Festés, arcfestés, akvarell, kézműves, kézműves, clay.Méret : átmérője A szivacs van, 3 inch, valamint a magassága 1 hüvelyk.Csomag Tartalma : 8 Db Akvarell, Mint A Szivacs.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak