Serchou Alumínium Összecsukható Padló Állvány Nagy Kapacitású ruhafogas Kerekekkel Cserélhető ruhafogas az Erkélyre, Fekete ( Méret :
Megújítva

Serchou Alumínium Összecsukható Padló Állvány Nagy Kapacitású ruhafogas Kerekekkel Cserélhető ruhafogas az Erkélyre, Fekete ( Méret :

HUF 0.33

Rendelhető

☀A csúszásmentes láb pad alján a szárító egy stabil szerkezetű, egységes erő, jó teherbíró képességét, valamint hosszabb élettartam ☀Telepítés-ingyenes, könnyen összehajtható, ha nem használja, csak kell, hogy legyen könnyen összecsukható, tárolt, a falon/mögött az ajtót, stb. helyet takarít meg. ☀A magassága mindkét oldalán a szárnya állítható szabadon kabátok/hosszú szoknya, lehet szárított, hogy ne érjen a földre; többrétegű, nagy kapacitású szárítás lehet osztani, hogy megfeleljen a különböző szárítási szüksége van. ☀Szélesíteni a távolságot a szárítás rudak, ami jó szellőzés, majd gyorsan száraz ruhát; a nagy szárítás net a középső réteg lehet használni, hogy száraz, játékok vagy a párnák; a függőleges cipő állni gyorsan lefolyó víz a cipő. ☀Jellemzők : telepítés-ingyenes, összecsukható, állítható magasságú szárnyak, erős, teherbíró, helytakarékos, dupla rétegű, nagy kapacitású, szárítás, anti-rozsda, nap-bizonyíték, a cipő támogatást.Név : Padlóra szerelt nagy kapacitású szárítás rack Material : alumínium alloy Colour : Black Expanded műszaki adatok : 130*50.9*38 hüvelyk), 140*50.9*38 hüvelyk), 160*50.9*38 hüvelyk) Van-összecsukható : igen.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak