HEGYI EMBEREK Többcélú Fúró Bit HSS Beletenni Fúró H7 2.0-12mm Gép Egyenes Fúró Szár Marás Beletenni Fúró (Méret : H7 7.0 mm)
Megújítva

HEGYI EMBEREK Többcélú Fúró Bit HSS Beletenni Fúró H7 2.0-12mm Gép Egyenes Fúró Szár Marás Beletenni Fúró (Méret : H7 7.0 mm)

HUF 0.33

Rendelhető

Professzionális Ipari Fúró Bit Készült , Minőségi Anyagok, Kiváló Megmunkálás, Tartós a dörzsölés, vagy lyuk javítás, mert a kis mennyiségű vágás precíziós megmunkálás követelményeket általában magasabb, mint a fúró. Lehet manuálisan vagy telepítve a fúró gép működik. A nagy sebességű acél gyártási szerszámok, amellett, hogy a magas keménységű, magas kopásállóság, valamint a megfelelő tartás, van egy fontos tényező, a vörös keménység. Típus : Dob Fúró.Professzionális Ipari Fúró Bit Készült , Minőségi Anyagok, Kiváló Megmunkálás, Tartós. a dörzsölés, vagy lyuk javítás, mert a kis mennyiségű vágás precíziós megmunkálás követelményeket általában magasabb, mint a fúró. Lehet manuálisan vagy telepítve a fúró gép működik. A nagy sebességű acél gyártási szerszámok, amellett, hogy a magas keménységű, magas kopásállóság, valamint a megfelelő tartás, van egy fontos tényező, a vörös keménység. Típus : Dob Fúró.Szakmai Eszközök, Az Ipari Ágazatban.Csak Szakipari Használatra.Szolgáltatás : 1. a dörzsölés, vagy lyuk javítás, mert a kis mennyiségű vágás precíziós megmunkálás követelményeket általában magasabb, mint a fúró. Lehet manuálisan vagy telepítve a fúró gép működik. A nagy sebességű acél gyártási szerszámok, amellett, hogy a magas keménységű, magas kopásállóság, valamint a megfelelő tartás, van egy fontos tényező, a vörös keménység.Tulajdonságok : Típus : Dob Fúró Modell : H7 Size : 2.0 mm 3,5 mm 4,0 mm 4,5 mm 5,0 mm 5.0 mm 6,5 mm-es 7.0 mm 10mm 12mm Note Please lehetővé teszi, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.A csomag többek között : 1db Beletenni Fúró.

A javaslat jellemzői

Type:
Chucking Reamer
Model:
H7
Size:
2.0mm 2.5mm 3.0mm 3.5mm 4.0mm 4.5mm 5.0mm 5.5mm 6.0mm 6.5mm 7.0mm 7.5mm 8.0mm 9.0mm 10mm 12mm
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc Chucking Reamer :

Vevők, ahogy választanak