Kutya Szájkosár - Lélegző, Állítható, Puha Anyag, Megakadályozza, Harap, Ugat,Szájkosár Lehetővé teszi, Lihegve Inni Megfelelő (Vörös, M)
Megújítva

Kutya Szájkosár - Lélegző, Állítható, Puha Anyag, Megakadályozza, Harap, Ugat,Szájkosár Lehetővé teszi, Lihegve Inni Megfelelő (Vörös, M)

HUF 1.67

Rendelhető

[LÉLEGZŐ DESIGN] A Kutya Szájkosár készült légáteresztő hálós szövet, amely lehetővé teszi a kényelmes, lihegett, iszik [ÁLLÍTHATÓ FIT] Az állítható pántok a csövön, biztonságos, kényelmes alkalmas kutyák, különböző méretben. [LÁGY SZÖVET] A puha szövet a szájkosár biztosítja, hogy a kutya kényelmes, nem semmilyen kellemetlenséget nem tapasztal. [MEGAKADÁLYOZZA, HARAP, UGAT, VALAMINT a RÁGÁS] A Kutya Szájkosár megakadályozza, hogy a kutyák harapnak, ugat, valamint a rágás, annak elősegítése, hogy nem okoz kárt vagy sérelmet. [KÖNNYŰ VISELET, MAJD TÁVOLÍTSA el] Az egységes felület a szájkosár használata egyszerű lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan fel eltávolítása. [LÉLEGZŐ DESIGN] A Kutya Szájkosár készült légáteresztő hálós szövet, amely lehetővé teszi a kényelmes, lihegett, iszik. [ÁLLÍTHATÓ FIT] Az állítható pántok a csövön, biztonságos, kényelmes alkalmas kutyák, különböző méretben. [LÁGY SZÖVET] A puha szövet a szájkosár biztosítja, hogy a kutya kényelmes, nem semmilyen kellemetlenséget nem tapasztal. [MEGAKADÁLYOZZA, HARAP, UGAT, VALAMINT a RÁGÁS] A Kutya Szájkosár megakadályozza, hogy a kutyák harapnak, ugat, valamint a rágás, annak elősegítése, hogy nem okoz kárt vagy sérelmet. [KÖNNYŰ VISELET, MAJD TÁVOLÍTSA el] Az egységes felület a szájkosár használata egyszerű lehetővé teszi, hogy könnyen, gyorsan fel eltávolítása.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak