BANDA hólánc Autó, Csúszásmentes Hó hólánc Anti - Skid Láncok Autó Gumiabroncs, hólánc a gépkocsi/TEREPJÁRÓ/Teherautók(Méret:
Megújítva

BANDA hólánc Autó, Csúszásmentes Hó hólánc Anti - Skid Láncok Autó Gumiabroncs, hólánc a gépkocsi/TEREPJÁRÓ/Teherautók(Méret:

HUF 2.67

Rendelhető

Stabil anti-skid : A lánc szorosan kötődik a gumiabroncs, a csúszásgátló hatás jó, a bátor sas karom horog design, fokozza a tapadást a havas úton, amelyen mindenféle rossz útviszonyok, figyelni, hogy elkerüljük a hirtelen gyorsulás, fékezésKopásállóság : kopásgátló párnázott TPU anyag, megakadályozza a kopást gumik, erős tartás, fokozott tapadás, erősebb anti-slip( ne bántsd a kereket).Alkalmazható modellek : Alkalmas gumiabroncs szélessége 165mm-185mm,195-215mm,225-265mm,stb. három szélességben, vásárolja meg a szélességet.Telepítés Megjegyzés : telepíteni Kell a meghajtó kerekek.Javasoljuk, hogy telepítse 3 láncok vagy 5 láncok minden kerék száma láncok szabadon választhatók. [Széles alkalmazási] használható a havas, esős, napos nap, de lehet használni a havas utakon, sáros utak, homok utak, hegyi utak, esős utakon különböző terepek.Hólánc a legolcsóbb választás, a felállás, a láncok; de nem áldozza fel a vontatási teljesítmény, vagy lánc tartósság.könnyen telepíthető, megbízható megbízható, megfizethető vontatási választás, sok alkalmazás.Termék parameters Name : Hármas lánc egyensúly hó chain Color : arany bronze Material : kopásálló steel Features : kopásálló,csúszásmentes, alacsony zajszint, nem sérült gumiabroncsok,stb.Termékek száma : egy hólánc( ajánlott vásárolni 8 láncok, tartsa 2 gumik, 4 láncok egy gumiabroncs) Vonatkozó modellek : válassza ki a megfelelő gumiabroncs, hogy buy Weight : 1 kg-ot, különböző méretű súlyok sebességkorlátozás : 40 km /óra Telepítési utasításokat : ingyenes bubi Jellemzői az autó télen hólánc : 1. Alkalmas gumiabroncs szélessége 165mm-185mm,195-215mm,225-265mm,stb. Magas minőségű,tartós, ártalmatlan gumikat utakon. Alacsony hőmérsékleten az ellenállás 50 °C4. Egyszerű telepítés nélkül, néhány perc alatt minden további eszközök. A megengedett sebesség 40 km /h.Nem fék, vagy fordulj élesen. A telepítés befejezése után is ajánlott vezetni 20 - 30 méter, abba az ellenőrzés, valamint biztosítja a szoros kapcsolatot a hólánc, majd a gumik. Alkalmas hó, jég, sáros utakon.Minden termék ellenőrzött szállítás előtt, kérem, nyugodjanak meg kell vásárolni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak