Fényem 1/2 - Os Pamut Lapos Wick 6 Láb Roll Paraffin Olajat vagy Petróleum Alapú lámpa, Olaj, Lámpák Valódi Piros Szem (1/2)
Megújítva

Fényem 1/2 - Os Pamut Lapos Wick 6 Láb Roll Paraffin Olajat vagy Petróleum Alapú lámpa, Olaj, Lámpák Valódi Piros Szem (1/2)

HUF 651.60

Rendelhető

100% PamutNAGYSZERŰ MINŐSÉG : 100% Pamut Wick kiváló minőségű, még akkor is, amikor képest több népszerű márkák, mint Dietz valamint a Lámpafényt.Többfunkciós : Ez a pamut szálak wick 100% - ban természetes működik a legjobban, a paraffin, valamint kerozin olaj alapú lámpások.Nagy a Beltéri vagy Kültéri használatra.NAGYSZERŰ HANGULAT : Biztosítja a gyönyörű környezetben a világítás kemping, meleg nyári estéken, vagy csak összebújva egy könyv a családi szoba.A SÜRGŐSSÉGI : Ez egy háztartásban szükség vészvilágítás, vagy áramkimaradás esetén.Is a kínálat elfogadható hőforrás függ a lámpás.Vágja le a kanócot, hogy a kívánt hosszúságú. 100% Pénz visszafizetési Garancia, ha nem teljesen elégedett. 100% Pamut Wick kiváló minőségű, még akkor is, amikor képest több népszerű márkák, mint Dietz valamint a Lámpafényt.Keményen dolgoztunk, hogy megtalálja a legmagasabb minőségi csere wick áll rendelkezésre.Ez a pamut szálak wick 100% - ban természetes működik a legjobban, a paraffin, valamint kerozin olaj alapú lámpások.Vágja le a kanócot, hogy a kívánt hosszúságú.c Megfelelő Kapilláris alapvető komponens fényes láng, sőt edzett éget.A megfelelő használatát a termék párosul a megfelelő üzemanyag-forrás biztosítja a tiszta, is edzett éget erős izzó füstmentes láng.Citronella olaj is megfelelő a termék.Kókusz Olaj, Oliva Olaj, Szezám Olaj, a mint nem nagyon tanácsos energia források, mint a flashpoint nem elegendő ahhoz, hogy fenntartson egy is éget, kivéve persze, ha a megfelelő alkalmazás.Sima pamut wick használható többszörös lehetővé teszi, hogy a modellek az olaj lámpa, lámpák.Itt van egy útmutató, hogy csak néhány a figyelmet : 7/8" lapos kanóc.Illik : Dietz #2 Lámpás, #8 Légi Pilóta, #30 Beacon, #70 Félhold, #80 Hóvihar, #90 D-Lite, valamint #2500 Jupiter. Kirkman #2 Bajnok, valamint a Varázsló minden #2 Lámpás által Embury, C. Sonka, Prisco, Rayo, Paull Vezetője stb. 5/8" lapos kanóc.Illik : Dietz Szám 0 Cső alakú lámpásokat, #1 Kis Varázsló, #10 Monarch, #20 Junior, #30 Kis Varázsló, #40 Victor. Kirkman #1 Kis Bajnok, stb. 1/2", lapos kanóc.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak