Autó Lógó Díszek Gyógyító Kristály Lakberendezés Autó Visszapillantó Tükrök Dekoráció Geomantic Ómen Meditáció, Jóga(Zöld Fluorit)
Megújítva

Autó Lógó Díszek Gyógyító Kristály Lakberendezés Autó Visszapillantó Tükrök Dekoráció Geomantic Ómen Meditáció, Jóga(Zöld Fluorit)

HUF 719.10

Rendelhető

【Specifikáció】Drágakő Mérete Kb 125", Teljes Hossz : 12". 【Zöld Fluorit Funkció】Zöld fluorit segít, hogy megszüntesse a negatív energia a testben felhalmozódott, valamint megakadályozza, hogy az invázió külső negatív energia. 【Magyarázni】A természetes kő egyedi, a szín, állag a tényleges gem kissé eltérhetnek a kép. 【Alkalom】Az autó lóg visszapillantó tükör varázsa akasztható, a visszapillantó tükör az autó, adjunk hozzá egy kis színt az autó tér.Lógni visszapillantó tükör varázsa, a hálószoba ablak, vagy lóg a hivatal, hogy egy másik érzés. 【Gyógyító Ajándékok】Minden spirituális gyógyító kő egy adott szín, pszichés rezgés, kibocsátó, pozitív energia, hogy rá kell hangolódnunk, tisztítják az aura.Nagyon szép ajándékot, hogy ossza meg vele a családot, barátokat. 【Specifikáció】Drágakő Mérete Kb 1.25", Teljes Hossz : 12". 【Zöld Fluorit Funkció】Zöld fluorit segít, hogy megszüntesse a negatív energia a testben felhalmozódott, valamint megakadályozza, hogy az invázió külső negatív energia. 【Magyarázni】A természetes kő egyedi, a szín, állag a tényleges gem kissé eltérhetnek a kép. 【Alkalom】Az autó lóg visszapillantó tükör varázsa akasztható, a visszapillantó tükör az autó, adjunk hozzá egy kis színt az autó tér.Lógni visszapillantó tükör varázsa, a hálószoba ablak, vagy lóg a hivatal, hogy egy másik érzés. 【Gyógyító Ajándékok】Minden spirituális gyógyító kő egy adott szín, pszichés rezgés, kibocsátó, pozitív energia, hogy rá kell hangolódnunk, tisztítják az aura.Nagyon szép ajándékot, hogy ossza meg vele a családot, barátokat.Ez a Kristály Lógó Díszek áll a tiszta kézzel szövött kötél, tiszta természetes kristályok.Drágakő Mérete Kb 1.25", Teljes Hossz : 12".Ez a gyöngyszem dísz alkalmas bármilyen alkalomra, s környezetben.Díszítő ez a tanulmány, nappali, hálószoba, iroda, autó, s karácsonyfát hozza, vagyon, szerencse, jólét, egészség, lélek.Ez is egy jó választás, jóga, feng shui.Ugyanakkor azt is meg lehet adni az ajándékokat barátok, szeretők, illetve rokonai.Ez egy nagyon jó ajándék ötlet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak