R&R Krémet Ipari Cink-Oxid Fényvédő SPF36, Teljes Széles Spektrumú, Dörzsöli a Tiszta, Védi azonnal, 80-min víz. gyulladáscsökkentő tulajdonságai.
Megújítva

R&R Krémet Ipari Cink-Oxid Fényvédő SPF36, Teljes Széles Spektrumú, Dörzsöli a Tiszta, Védi azonnal, 80-min víz. gyulladáscsökkentő tulajdonságai.

HUF 14123.70

Rendelhető

Cink-Oxid Fényvédő SPF36 Illatanyag-Mentes, 80 Perc, vízállóságCsak az a cink-oxid fényvédő, hogy dörzsöli a világos indul, hogy "NEM" fehér anyag.Fotók táblázat a napfény kezdődik védelme azonnal.Cink-oxid fényvédő egy természetes anyag, amely gyulladáscsökkentő tulajdonságai.Segít megőrizni a szervezet hűvösebb által tükrözve az UV-Sugarak a bőr.R&R Krémet egy Amerikai család tulajdonában lévő vállalkozás létre, az Arizonai Scottsdale-ben, 1983-ban. Elkötelezett, hogy a gyártó új, újítások termékek a Bio-Science, Elektronikus, Egészségügyi, Élelmiszer-Feldolgozás, valamint a Health & Safety Környezet.Az Egyesült Államok Előállító üzem az FDA/EPA/NSF Regisztrált hogy a Gyártás, mind az Megfogalmazni OTC termékek.Ipari Cink-Oxid Fényvédő SPF36, Teljes Széles Spektrumú, Dörzsöli a Tiszta, nem hagy fehér öntött, mint a többi cink-oxid napvédő. 80 perces vízállóság Cink-Oxid fotó stabil, a napfény, kezdődik védelme azonnal tükrözi mind az UVA, illetve az UVB-Sugarak a bőr úgy viselkedik, mint egy millió tükör. Egy biztonságos, Természetes Ásványi kínál Fizikai védelmet, miközben gyulladáscsökkentő tulajdonságai, valamint segít megőrizni a szervezet hűvösebb által, amely tükrözi a nap sugarait.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak