TATSEN Szemetes Tároló Gyakorlati Zöld Kis Asztali Mini Kreatív Tartozó Konyha, Nappali, Szemetes Új Asztali
Megújítva

TATSEN Szemetes Tároló Gyakorlati Zöld Kis Asztali Mini Kreatív Tartozó Konyha, Nappali, Szemetes Új Asztali

HUF 3879.00

Rendelhető

Innovatív, Kettős Csöves Kialakítás : asztali szemetes fogad el új design, meg úgy néz ki, több személyreEz lehet használni, mint egy tökéletes dekoráció az asztalon.Nyitott polc van kialakítva, az egyik oldalán áruház, papíráru kozmetikai távirányító, stb.ami megmentheti asztali tér.Beépített Csat : Az asztali szemetes beépített fedelét, majd csat, amely rögzíti a szemeteszsákot, majd a kukába hatékonyan az eső, amikor mozog.kuka, használja az új környezetvédelmi PP anyag a környezetre, valamint nem sajátos illata.dobd el a szemetet kényelmesen, gyorsan, bármikor, bárhol.Multi-felvétel Használata : A tárolóban lehet helyezni a konyha, nappali, hálószoba, iroda, stb.Nem csak akkor lehet használni, mint a kuka, de ez is tárolja egy kis tárgyat, ami többfunkciós.Üdv!Üdvözöllek a boltomban!Specifikáció : Anyag : pp Size : 21*13*14 cm/8.46 in Weight : körülbelül 300g Color : sötét green Innovative Dupla Csöves Kialakítás : asztali szemetes fogad el új design, meg úgy néz ki, több személyre.Ez lehet használni, mint egy tökéletes dekoráció az asztalon .Nyitott polc van kialakítva, az egyik oldalán áruház, papíráru kozmetikai távirányító, stb.ami megmentheti asztali tér.Beépített Csat : Az asztali szemetes beépített fedelét, majd csat, amely rögzíti a szemeteszsákot, majd a kukába hatékonyan az eső, amikor mozog.kuka, használja az új környezetvédelmi PP anyag a környezetre, valamint nem sajátos illata.dobd el a szemetet kényelmesen, gyorsan, bármikor, bárhol.Multi-felvétel Használata : A tárolóban lehet helyezni a konyha, nappali, hálószoba, iroda, stb.Nem csak akkor lehet használni, mint a kuka, de ez is tárolja egy kis tárgyat, ami többfunkciós.A csomag tartalma : 1*Asztali Szemetes Can Note : Mivel a világítás gyakorolt hatások, valamint a felvételi szög van a szín különbség a termék, kérem, értse meg.Mivel kézi mérés van egy tolerancia a termék méretét.Megjegyzések : 1. Mivel a különböző monitort, majd a fény hatása a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. Kérem, engedje meg, 1-3 cm-es mérési eltérés miatt kézi mérés .

A javaslat jellemzői

Material:
pp
Size:
about 21*13*14cm/8.19*5.07*5.46in
Weight:
about 300g
Color:
dark green
Innovative Double-Barrel Design:
The desktop trash can adopts a new design and looks more personalized. It can be used as a perfect decoration for the desktop .
An open shelf is designed on one side to store stationery cosmetics remote controls etc. which can save desktop space.:
Built-In Buckle:
The desktop trash can has a built-in cover and buckle which can fix the trash bag and trash can effectively it from falling when moving.
trash can uses new environmental protection PP material that is to the environment and has no peculiar smell. throw away garbage conveniently and quickly anytime and anywhere.:
Multi-Scene Use:
Our storage bin can be placed in the kitchen living room office bedroom etc. Not only can it be used as the trash bin but it can also be used to store some small objects which is multi-purpose.
Packing List:
1*Desktop Trash Can:
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles there is color difference in the product please understand.:
Due to manual measurement there is a tolerance in the product size.:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3 cm measuring deviation due to manual measurement .:
After-sales service. If you have any comments or suggestions about the product, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible. For more related products, please search zhengyuemaoyi, we will serve you wholeheartedly!:
TATSEN wishes you a happy life! :

Vevők, ahogy választanak