Bunker Gyűrű Étel, mobiltelefon Gyűrű Markolat Állni, 360° - os Elforgatás Fém Gyűrűvel, Kompatibilis a Legtöbb Okostelefon (Fekete)
Megújítva

Bunker Gyűrű Étel, mobiltelefon Gyűrű Markolat Állni, 360° - os Elforgatás Fém Gyűrűvel, Kompatibilis a Legtöbb Okostelefon (Fekete)

HUF 2.00

Rendelhető

★✓Termék mérete : 128 cm ✓Gyűrű belső átmérője : https : 0. ★✓Anyagi : Fém, Polikarbonát ✓Súly : 0. ★Is lehet használni, mint egy állványt vagy a fényképezőgép markolat, de lehet többször is csatolt, szakad. ★Fel van szerelve tér zsanér technológiának, amely fenntartja a gyűrű szög három irányban : 0 °, 90 ° - os vagy 180 °. ★Ha úgy érzi, hogy a tapadóképesség gyenge, kérjük, használja a mellékelt erős öntapadó lap.Nem garantáljuk, kár, hogy a terminál bármilyen okból. ★✓Termék mérete : 1.28 cm ✓Gyűrű belső átmérője : https : 0. ★✓Anyagi : Fém, Polikarbonát ✓Súly : 0. ★Is lehet használni, mint egy állványt vagy a fényképezőgép markolat, de lehet többször is csatolt, szakad. ★Fel van szerelve tér zsanér technológiának, amely fenntartja a gyűrű szög három irányban : 0 °, 90 ° - os vagy 180 °. ★Ha úgy érzi, hogy a tapadóképesség gyenge, kérjük, használja a mellékelt erős öntapadó lap.Nem garantáljuk, kár, hogy a terminál bármilyen okból. ✓"Bunker Gyűrű" a pioneer márka, amely fejlett, mind kezdte el árulni okostelefon gyűrűk először a 2010-ben az ipar. ✓Csatolva a "Bunker Gyűrű" vissza a smartphone pedig halad az ujját keresztül, akkor megakadályozza, hogy a lehulló miatt izgalmas, meg csúszik, így egyfajta stabilitás, biztonság. ✓"Bunker Gyűrű" felszerelt tér zsanér technológiának, hogy forgatja a gyűrűt, 360 fok, de fenntartja a gyűrű szög három irányban, 0°, 90 fokkal, majd 180 fok, illetve egyfajta stabilitás, mint egy állvány funkció. Lehet ez a bizalom. ✓Egy speciális ragasztó lapot használják a ragasztó része a hátsó, így lehet rögzíteni családi elhagyása nélkül bármilyen peeling jelöli.Ha a ragasztó része lesz piszkos vagy a tapadóképesség csökkent, mossuk le vízzel, majd hagyja megszáradni, hogy visszaállítsa az eredeti tapadása. ✓Nem használható a puha esetekben, mint például a szilícium, bőr esetekben, valamint terminálok, valamint esetekben a egyenetlenségek vagy érdesség a hátán.Ne hagyatkozzon csak a gyűrűt, de könnyedén csatolja az ujját, hogy a készülék.Nem garantáljuk, hogy kárt, hogy a terminál bármilyen okból.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak