[3 Csomag] TOLUOHU Esetben a Vizio XRT136 Távoli tok,a Vizio Távirányító Smart TV Távirányító tok Bőr Fény Ujja kötéllel(Ütésálló/Anti-Slip/Könnyű)
Megújítva

[3 Csomag] TOLUOHU Esetben a Vizio XRT136 Távoli tok,a Vizio Távirányító Smart TV Távirányító tok Bőr Fény Ujja kötéllel(Ütésálló/Anti-Slip/Könnyű)

HUF 1.67

Rendelhető

【Cserélhető kezét zsinór tartalmazza】Jön egy levehető kézi szíj hogy a férfi megtalálja a Vizio XRT136 távirányító könnyen(MEGJEGYZÉS : a Vizio XRT136 távoli nem tartalmazza!)(CSAK A ZÖLD, MAJD KÉK ESETBEN VILÁGÍT A SÖTÉTBEN, kérem, tegye be a sötét helyre, hogy ellenőrizze). 【Vizio Távirányító Fedelét, Világít a Sötétben】Vizio távirányító fedelét, hogy könnyen megtalálja a Vizio TV Távirányító.A Vizio távoli esetben világít a sötétben, miután injekciót energiát keresztül a napfény, asztali lámpa, lámpa, flash, a mobiltelefon.Teszi a távoli megtalálható a sötétben.Kiteszik lámpák alatt a hosszú idő használata előtt Vizio távirányító esetben teszi, hogy a fény ragyogóbb a sötétség. (CSAK A ZÖLD, MAJD KÉK ESETBEN VILÁGÍT A SÖTÉTBEN, kérem, tegye be a sötét helyre, hogy ellenőrizze). 【Könnyű Megtalálni】Felszerelt, 3 különböző színben sorozatonként.Ha több Vizio Távoli Esetben keverve Képesség, hogy gyorsan azonosítani, Vizio Távoli Bőr Hüvely, amely megment egy csomó időt.Az, amely Ragyogó színekben világít a sötétben megtalálni a Vizio XRT136 távirányító éjszaka gyorsan.Ne aggódj, elveszíti a vizio smart tv távirányító többé. (CSAK A ZÖLD, MAJD KÉK ESETBEN VILÁGÍT A SÖTÉTBEN, kérem, tegye be a sötét helyre, hogy ellenőrizze). 【Ütésálló Vizio Távirányító Esetben】A könnyű Vizio távoli esetben Készült prémium szilikon, védelmet nyújt mind a széleken, különösen a sarkok, amely megakadályozza, hogy a távoli csúszik, repedés, karcolás, vagy eltévedt, vagy megakadályozzák a hátlapot, valamint az akkumulátor a Vizio távirányító attól, hogy elveszett.(CSAK A ZÖLD, MAJD KÉK ESETBEN VILÁGÍT A SÖTÉTBEN, kérem, tegye be a sötét helyre, hogy ellenőrizze). 【Egyéni Vágás】Ellentétben a más termékeket, a szabálytalan kivitele miatt nem lehet látni a gombokat egyértelmű, hogy TOLUOHU Hajlított, Ergonomikus Kialakítás Precíz vágás teljes hozzáférés minden a portok, gombok, illetve funkciók, egyéni vágott az esetben lehetővé teszi, hogy minden funkció a távoli nyitva állnak a használatra.Gyorsan hőelvezetés, valamint anti-por, hogy nem ujjlenyomatot hagyni a vizio XRT136 távirányító.(CSAK A ZÖLD, MAJD KÉK ESETBEN VILÁGÍT A SÖTÉTBEN, kérem, tegye be a sötét helyre, hogy ellenőrizze). 【Cserélhető kezét zsinór tartalmazza】Jön egy levehető kézi szíj hogy a férfi megtalálja a Vizio XRT136 távirányító könnyen.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak