ZUKEEGG Kampó Lóg Zökkenőmentes Matrica Horog Falra Szerelhető tapadókorong tapadókorong Öntapadó Horog. (Szín : Kék, Méret : 1db)
Megújítva

ZUKEEGG Kampó Lóg Zökkenőmentes Matrica Horog Falra Szerelhető tapadókorong tapadókorong Öntapadó Horog. (Szín : Kék, Méret : 1db)

HUF 3.33

Rendelhető

✦Széles körben használják a különböző felületek, mint a Fa, Csempe, Kerámia ,Fém, Műanyag Felületre, valamint több, a különösen nagy, lógó, zuhanyzó vagy kád kiegészítők a fürdőszobában vagy a konyhában edények, eszközök egy mozaik csempével。 *Egyszerű, gyors telepítés, nincs fúrás, nincs csavar, nincs a körmök, valamint a ragasztó nem szükséges. *Ez a nagy teljesítményű fali horog használható, sokféle célra : felső horog, kabát hook hook gombot, növény, horog, törölközőt horog többet. *A fali kampó nagyon ragacsos, nem használja őket a falak, amelyek hajlamosak a peeling. ✦Széles körben használják a különböző felületek, mint a Fa, Csempe, Kerámia ,Fém, Műanyag Felületre, valamint több, a különösen nagy, lógó, zuhanyzó vagy kád kiegészítők a fürdőszobában vagy a konyhában edények, eszközök egy mozaik csempével。. *Egyszerű, gyors telepítés, nincs fúrás, nincs csavar, nincs a körmök, valamint a ragasztó nem szükséges. *Ez a nagy teljesítményű fali horog használható, sokféle célra : felső horog, kabát hook hook gombot, növény, horog, törölközőt horog többet. *A fali kampó nagyon ragacsos, nem használja őket a falak, amelyek hajlamosak a peeling.Termék Categoryviscose hookmaterial ABSshape More, mint a három sorban hookscolor Nordic kék, Északi szürke, Északi por, Északi greenweight capacity Above 30 KGstylemodern minimalista.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak