JUSTINCASE Tetőtéri Rakományt Hordozó Táska – 15 CFT kitágul 19 CFT – Vízálló Autó Tetején Fuvarozó Extra Autó Tető Tároló – Tető Táska.
Megújítva

JUSTINCASE Tetőtéri Rakományt Hordozó Táska – 15 CFT kitágul 19 CFT – Vízálló Autó Tetején Fuvarozó Extra Autó Tető Tároló – Tető Táska.

HUF 0.33

Rendelhető

? Funkcionális Extra Nagy, 2 az 1-es Autó Tetején, a Táska! – Az egyetlen márka, amely lehetővé teszi a KETTŐS CSOMAGOLÁSI MÉRET - 15 VÖ, hogy bővül 19 CF – Élvezze a kényelmet, a teljes, nagy teherbírású 19 cu.a tetőtéri tároló.A Justin Esetben Tetőtéri Rakományt Hordozó Táska sokkal több, mint egy bőrönd mezőbe, csomagtartó, vagy egy szabványos rack autó tároló rendszer : ez egy speciális design roofbag ez használata egyszerű, tágas, tartós, kivéve a gáz, vízálló, pedig úgy tervezték, hogy megbirkózzon utazási kihívás. ? #1 a Biztonság, a Kényelem, Teljesítmény – Ez nem csak egy autó tetején szállító járművek állványok, ez is tökéletes autó tető táska nélkül rack megoldás.Justin Case az egyetlen extra nagy tetőtéri autó fuvarozó, amely négy biztonsági ajtó horgok, ahelyett, hogy pántok a kocsiban.Bent autó pántok zavarhatja légzsák funkció, kár az ablak, illetve ajtó zárak, könny szövet kárpit, illetve illegális egyes országokban.A tetőtéri táska biztonságosabb, jobb az autó. ? Ultra-Tartós szerkezet – Ez az autó tető táska készült, magas minőségű, 100% vízálló 600 D PVC anyagból készült, ultra-tartós dual-varrás hegesztéstechnika, hogy megszüntesse a repedések, szakadások, majd viselni alatt zord körülmények között.VÉDŐ SZŐNYEG-BEN ÉPÜLT.Más autó tetőcsomagtartó fuvarozók, valamint tetőtéri fuvarozó tárolási megoldások nem közelébe, ugyanazt a színvonalat a tervezés, gyártás, mint a Justin Case Tetőtéri Rakományt Hordozó Táska.Gondosan ellenőrizze a vásárlás előtt. ? Speciális Design – tudjuk, hogy az előadás kell egy felső kocsi tároló táska, ezért ez a végső autó, utazás, kemping tartozék.Kettős Méretű, speciális design, katonai minőségű összetevőket tartalmaz négy nagy szilárdságú biztonsági kampók, oldalán kiadás csatok, SBS cipzár nagy húz, három dupla heveder vonatkozik, nyolc tépőzáras kötőelemek segíteni minden tárolja a kocsi felső csomagtartó biztonságos.Ez a tető csomagtartó célja a nagy teljesítmény, hosszú élettartam. ? Kockázatmentes Vásárlás – A vevői elégedettség, bizalom, illetve a bizalom a termékek a #1.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak