Két elemes Led Szalag Világítás, 5050 2M/6.6 FT, Rugalmas, Színe Változó RGB LED Szalag, 60 Led 5V-os elemmel Hajtott a Vezérlő.
Megújítva

Két elemes Led Szalag Világítás, 5050 2M/6.6 FT, Rugalmas, Színe Változó RGB LED Szalag, 60 Led 5V-os elemmel Hajtott a Vezérlő.

HUF 1.67

Rendelhető

✔ALKALMAZÁSOK : elemes led szalag világítás díszíteni a beltéri, mind kültéri helyet, mint például étkező, konyha, hálószoba, fürdőszoba, kert, autó, motor, sátor, stb ✔24 KULCS TÁVIRÁNYÍTÓ : A legújabb led szalag világítás 20 különböző dinamikus mód, 20 különböző szín statikus mód. ✔Könnyű Telepítés : elemes led szalag világítás által vezérelt 4x AA elem (Nem tartozék), csak a plug and play,nincs szükség extra AC vagy DC teljesítmény.A led szalag világítás lehet vágni között minden 3 led-ek. 3 M szuper viszkozitású ragasztó biztonsági szalag biztonságos, könnyű alkalmazás szinte minden felületen. ✔TULAJDONSÁGOK : elemes led szalag világítás 60 led-ek, illetve az egyes led-lehet vágni. ✔SZOLGÁLTATÁS TARTOZÉKOK a KÖVETKEZŐK : 12 hónap garancia idejében, intim szolgáltatások.Téma : ●Környezetvédelmi barátságos, Biztonságos, a gyermekek ●elemmel működik, Szuper ragasztó biztonsági szalagot, könnyű használat ●vágás Után a szalag világítás, az a része, amely nem csatlakozik a tápegység nem használható ●24-Kulcsok távirányítós 1) Fényerő "+" vagy "-", Ha a világítás 16 egyetlen szín, akkor állítsa be a fényerőt a fényt a távirányító 2) VAKU : 7 szín ideges változás 3) VILLOGÓ : fehér elhalványul vagy 4) FADE : 7 színe elhalványul változás 5) SIMA : 7 alap szín ideges 6) Ha kiválasztja a fenti 2, 3, 4, 5 mód, a beállító gomb változik a fényerő beállítása szabályozni a sebességet.Tipp : ●[Fontos] Ha a fény megragadt egy szín vagy villog, de nem távvezérelhető, mert az akkumulátor nincs áram.Kérjük, cserélje ki 3 új elemeket azonnal.Ha a távirányító még mindig nem működik, miután a szalag fény az elemek cseréje, közvetlenül húzza ki a csatlakozó vonal az akkumulátor négyzetet, majd a szalag fény, nem kapcsolja ki, amikor ki van kapcsolva, akkor nyomja meg a "PIROS" gombot a távirányítón, majd újra csatlakoztatni a vezetéket, a távoli lehet dolgozni. ●Ha nem használja a készüléket, kérjük, zárja be a távirányító elemtartó doboz kapcsoló, vagy közvetlenül zárja be az elemtartó doboz kapcsoló akkumulátor kímélése érdekében.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak