Bőr Zenekarok Kompatibilis a Google Pixel Nézni Zenekar, Bőr Csere Zenekar a Google Pixel Óra Női & Férfi (F)
Megújítva

Bőr Zenekarok Kompatibilis a Google Pixel Nézni Zenekar, Bőr Csere Zenekar a Google Pixel Óra Női & Férfi (F)

HUF 1.67

Rendelhető

[Tökéletes Kompatibilitás] a Kifejezetten a Google Pixel NézniA méret a csuklópántot alkalmas csuklón a 6.45" (164mm-215mm).A multi-lyuk design könnyen állítható a hossza a zenekar, a kis csukló vagy nagy csukló lehet tökéletesen illeszkedik ez a banda. [Prémium Anyag] A Google Pixel Nézni zenekar készült, magas minőségű, eredeti felső gabona bőr, ami tartós, hosszú élettartamú.Is, Az anti-slip, kényelmes, lélegző, szagtalan tulajdonságok egy szóváltás szabad tapasztalat. [Könnyű Meccs] : Google Pixel Nézni zenekar Édes színek, egyszerű, de vonzó, fantasztikusan néz ki, meg adok egy jó szakmai nézd, bármilyen alkalomra.Használható bármilyen életkor, férfi vagy nő, Hanem kiegészíti a rozsdamentes acél arcát is adja az órát egy alkalmi nézd viselet a póló, stb. [ELEGÁNS STÍLUS & ÁLLÍTHATÓ] : Elegáns, vágás, elegáns kinézetű legyen egy ideális Google Pixel Nézni zenekar csere neked.Több pontos lyukak, a fém csat, a Google Pixel Nézni zenekarok már kialakított hogy illeszkedjen a legtöbb méretű mandzsettával.45" (164mm-215mm). [KÖNNYŰ TELEPÍTÉS] : A beágyazott gyorskioldó csapok segít egyszerűsíteni a telepítés.Nyomja meg a gombot, majd helyezze be a Google Pixel óraszíj-ra az órát felületet, majd a telepítés befejezéséhez. [Tökéletes Kompatibilitás] a Kifejezetten a Google Pixel Nézni.A méret a csuklópántot alkalmas csuklón a 6.45" (164mm-215mm).A multi-lyuk design könnyen állítható a hossza a zenekar, a kis csukló vagy nagy csukló lehet tökéletesen illeszkedik ez a banda. [Prémium Anyag] A Google Pixel Nézni zenekar készült, magas minőségű, eredeti felső gabona bőr, ami tartós, hosszú élettartamú.Is, Az anti-slip, kényelmes, lélegző, szagtalan tulajdonságok egy szóváltás szabad tapasztalat. [Könnyű Meccs] : Google Pixel Nézni zenekar Édes színek, egyszerű, de vonzó, fantasztikusan néz ki, meg adok egy jó szakmai nézd, bármilyen alkalomra.Használható bármilyen életkor, férfi vagy nő, Hanem kiegészíti a rozsdamentes acél arcát is adja az órát egy alkalmi nézd viselet a póló, stb. [ELEGÁNS STÍLUS & ÁLLÍTHATÓ] : Elegáns, vágás, elegáns kinézetű legyen egy ideális Google Pixel Nézni zenekar csere neked.

A javaslat jellemzői

Compatibility:
ONLY for Google Pixel Watch
Material:
Leather Replacement Band
Product Features:
1.The Google Pixel Watch band is made of high quality genuine top grain leather which is durable and long lasting. Also, It has anti-slip, comfortable, breathable and odorless qualities for an hassle free experience.:
2.Google Pixel Watch band uses fashionable leather style design with stainless steel buckle, convenient and easy to interchange. The Google Pixel Watch band connectors and buckle are compatible with Google Pixel Watch. It can be men's or women's, simple but attractive, look fantastic and giving a nice professional look on any occasion.:
3.Google Pixel Watch band Sweet colors, simple but attractive, look fantastic and giving a nice professional look on any occasion. It can be used for any age, man or woman, It compliments the stainless steel face well and gives the watch a more casual look to wear with T-shirt etc.:
4.Stylish cut and elegant looking make it an ideal Google Pixel Watch band replacement for you. With multiple precise holes and metal buckle, the Google Pixel Watch bands have been crafted to fit most wrist sizes. Fits 6.45-8.45 (164mm-215mm).:
Package Included:
1 x Google Pixel Watch band :

Vevők, ahogy választanak