Új Bungee készlet + zárókeretek Univerzális Csere szerelje fel a Külső napernyők Kültéri/Beltéri Roller fel Redőny (Fekete, 1pack)
Megújítva

Új Bungee készlet + zárókeretek Univerzális Csere szerelje fel a Külső napernyők Kültéri/Beltéri Roller fel Redőny (Fekete, 1pack)

HUF 3.33

Rendelhető

★【Alapvető Információ】A Bungee Kit egy univerzális csere, kültéri/beltéri, napernyők, valamint redőny, ez megakadályozza a rolling függöny fúj el ★【Egyéb Alkatrészek】 4 rozsdamentes acél csavarok 4 műanyag horgonyok. ★【Egyszerű Telepítés】könnyű helyettesíteni, majd telepítse.Lehet telepíteni, majd cserélje ki az utasítás.Ezek a zárókupakok hozzáadásához húzza a gyűrűt, egyszerű telepítés. ★【Kiváló alkalmazhatósága】A Bungee kit elfér a legtöbb hajtókar működtetésű redőny értékesítik a piacon. ★【Garancia】 A termék 1 év garanciával, kapcsolatba léphet velünk, ha bármilyen kérdése van a termékről, majd a telepítés, mi lesz az ön számára a szolgáltatás minősége. ★【Alapvető Információ】A Bungee Kit egy univerzális csere, kültéri/beltéri, napernyők, valamint redőny, ez megakadályozza a rolling függöny fúj el. ★【Egyéb Alkatrészek】 4 rozsdamentes acél csavarok 4 műanyag horgonyok. ★【Egyszerű Telepítés】könnyű helyettesíteni, majd telepítse.Lehet telepíteni, majd cserélje ki az utasítás.Ezek a zárókupakok hozzáadásához húzza a gyűrűt, egyszerű telepítés. ★【Kiváló alkalmazhatósága】A Bungee kit elfér a legtöbb hajtókar működtetésű redőny értékesítik a piacon. ★【Garancia】 A termék 1 év garanciával, kapcsolatba léphet velünk, ha bármilyen kérdése van a termékről, majd a telepítés, mi lesz az ön számára a szolgáltatás minősége.Új bungee készlet + zárókeretek Univerzális Csere szerelje fel a Külső napernyők Kültéri/Beltéri Roller fel a Redőnyt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak