Hidraulikus hordozható Ram Hegesztett Üveg csatlakozó hordtáska, 2 Tonna/ 5 Tonna/ 8 Tonna/ 10 Tonna/ 20 Tonna Kapacitás-Kék (5 TONNA)
Megújítva

Hidraulikus hordozható Ram Hegesztett Üveg csatlakozó hordtáska, 2 Tonna/ 5 Tonna/ 8 Tonna/ 10 Tonna/ 20 Tonna Kapacitás-Kék (5 TONNA)

HUF 3509.10

Rendelhető

【KAPACITÁS】- Válasszon a 2 Tonna/ 5 Tonna/ 8 Tonna/ 10 Tonna/ 20 Tonna teherbírásMax Nyomás : 200 PSI.Ez erős, hogy egy jack eszköz a gépjármű-javítás, a vészhelyzet. 【FÜGGETLEN HENGER】- Beépített két masszív kopásálló acél gyűrűk, a dugattyúrúd a belső bár nem állnak kapcsolatban, így a súrlódás, a belső bár lehet csökkenteni a legkevesebb, ami tartósabb. 【MASSZÍV ROD & TAVASZI】- Rod funkciók rugalmas alkalmazkodását a magas, erős nyomás, ellenállás, valamint korrózióvédelem.A tavasz a kompakt szerkezet, gyors helyesbítést, illetve a hosszú élettartam. 【SPLICING KEZELNI】- Két kezeli, hogy lehet, kapcsolatban van egymással, könnyű tárolás használata.Ezek a könnyen használható, valamint egy lift szelep biztosítja a megbízható belső olaj áramkör. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】- emelésére mezőgazdasági járművek, nagy teherbírású gép, ipari berendezés, katonai alkalmazások, valamint a környezet, ahol a berendezést kap nehezebb visszaélés. 【KAPACITÁS】- Válasszon a 2 Tonna/ 5 Tonna/ 8 Tonna/ 10 Tonna/ 20 Tonna teherbírás.Max Nyomás : 200 PSI.Ez erős, hogy egy jack eszköz a gépjármű-javítás, a vészhelyzet. 【FÜGGETLEN HENGER】- Beépített két masszív kopásálló acél gyűrűk, a dugattyúrúd a belső bár nem állnak kapcsolatban, így a súrlódás, a belső bár lehet csökkenteni a legkevesebb, ami tartósabb. 【MASSZÍV ROD & TAVASZI】- Rod funkciók rugalmas alkalmazkodását a magas, erős nyomás, ellenállás, valamint korrózióvédelem.A tavasz a kompakt szerkezet, gyors helyesbítést, illetve a hosszú élettartam. 【SPLICING KEZELNI】- Két kezeli, hogy lehet, kapcsolatban van egymással, könnyű tárolás használata.Ezek a könnyen használható, valamint egy lift szelep biztosítja a megbízható belső olaj áramkör. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】- emelésére mezőgazdasági járművek, nagy teherbírású gép, ipari berendezés, katonai alkalmazások, valamint a környezet, ahol a berendezést kap nehezebb visszaélés.A kocsi-emelő hidraulikus 2 Tonna/ 5 Tonna/ 8 Tonna/ 10 Tonna/ 20 Tonna Levegő, Hidraulikus Jack, amely könnyen kezelhető, emelje fel a munkahelyeket.Ideális autóipari, nagy teherbírású teherautó javítás, mozgó gépek, nehézgépek, valamint a különböző karbantartási alkalmazások.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak