SCITOO Vontató Tükör 2004-2006 Ford F-150 Visszapillantó Tükör Autóipari Külső Tükör energiával Fűtött Első LED-Jelzések (Utas Oldali)
Megújítva

SCITOO Vontató Tükör 2004-2006 Ford F-150 Visszapillantó Tükör Autóipari Külső Tükör energiával Fűtött Első LED-Jelzések (Utas Oldali)

HUF 2.33

Rendelhető

?VONTATÓ TÜKÖR-FIT - For 2004 2005 2006 A Ford F-150-es Sorozat Teherautó, Furgon ?FUNKCIÓ - Tápellátás-vezérlés-nagy üveg,Fűtött Funkciót,Kapcsolja Lámpa,Fekete Ház. ?, HOGYAN KELL TELEPÍTENI A VONTATÓ TÜKRÖK - (1)szerelje szét a rögzített csavarok a műanyag tányért az autó egy csavarhúzóval. (2)szerelje szét a műanyag tányért látok a visszapillantó tükörben, ajtó csavarok, csavarhúzó segítségével szerelje ki a csavart. (3)helyezze be az új hátsó tükröt be az ablakon, majd zárd be az ajtót, csavart, majd mozgassa a műanyag lemez az eredeti.(4)miután a telepítés befejeződött, az egyik legfontosabb dolog, hogy állítsa be a szög a tükör,ne felejtsd el!. ?MINŐSÉGI, MEGBÍZHATÓ TERMÉKEK - szigorú minőség-ellenőrzési standardok, mielőtt elhagyja a gyárat, a visszapillantó tükör átesett átfogó ellenőrzésekkel, valamint a tartósság ellenőrzések biztosítják, hogy nem lesz minőségi problémák. ?FONTOS MEGJEGYZÉS - Egy megjegyzés : ez a tükör.Nem tudja frissíteni elektromos tükör, fűtött arcát, viszont a jelet, majd tócsa lámpa, ha a gyári tükör nem már rendelkezik azokkal a funkciókkal. ?VONTATÓ TÜKÖR-FIT - For 2004 2005 2006 A Ford F-150-es Sorozat Teherautó, Furgon. ?FUNKCIÓ - Tápellátás-vezérlés-nagy üveg,Fűtött Funkciót,Kapcsolja Lámpa,Fekete Ház. ?, HOGYAN KELL TELEPÍTENI A VONTATÓ TÜKRÖK - (1)szerelje szét a rögzített csavarok a műanyag tányért az autó egy csavarhúzóval. (2)szerelje szét a műanyag tányért látok a visszapillantó tükörben, ajtó csavarok, csavarhúzó segítségével szerelje ki a csavart. (3)helyezze be az új hátsó tükröt be az ablakon, majd zárd be az ajtót, csavart, majd mozgassa a műanyag lemez az eredeti.(4)miután a telepítés befejeződött, az egyik legfontosabb dolog, hogy állítsa be a szög a tükör,ne felejtsd el!. ?MINŐSÉGI, MEGBÍZHATÓ TERMÉKEK - szigorú minőség-ellenőrzési standardok, mielőtt elhagyja a gyárat, a visszapillantó tükör átesett átfogó ellenőrzésekkel, valamint a tartósság ellenőrzések biztosítják, hogy nem lesz minőségi problémák. ?FONTOS MEGJEGYZÉS - Egy megjegyzés : ez a tükör.Nem tudja frissíteni elektromos tükör, fűtött arcát, viszont a jelet, majd tócsa lámpa, ha a gyári tükör nem már rendelkezik azokkal a funkciókkal.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak