HXR Víz Flossers Víz használt fogselymet Hordozható Flossers a Fogak Vezeték nélküli 5 Jet Tippek, 150ML Víz Tartály Víz Flossers (Színe :
Megújítva

HXR Víz Flossers Víz használt fogselymet Hordozható Flossers a Fogak Vezeték nélküli 5 Jet Tippek, 150ML Víz Tartály Víz Flossers (Színe :

HUF 3609.00

Rendelhető

【3 Mód】Puha,Pulzus, Erős mód Megfeleljen a Különböző Feltételek, Fogak, Íny 【Művelet Több Biztonsági】 IPX8 Vízálló Funkció.Vezeték nélküli Fogászati Szájzuhany lehetővé teszi, fogselyem használt zuhanyozás a fürdőszobában, ez sokkal kényelmesebb, hogy mossa meg folyó víz alatt.A fúvóka tisztítja a nehezen elérhető helyeken is a fogak között egy mély tisztító hatása. 【Hosszú akkumulátor élettartam & USB Újratölthető】Vezeték nélküli, könnyű víz fogpiszkáló, hogy könnyen hordozható.Akár üzleti úton, vagy utazik, könnyen igényeinek szóbeli mélyen, tiszta. 【5 fúvókák 】 A fúvóka tiszta minden sarkon, távolítsa el a lepedéket, ételmaradékokat, tovább fogak, íny egészséges, de segít eltávolítani 99.99% - a káros baktériumokat. 【150 ML Víz Tartály 】150ml víz tartály lehetővé teszi, hogy alaposan tisztítsa meg a mérleget, valamint a fogkövet. 【3 Mód】Puha,Pulzus, Erős mód Megfeleljen a Különböző Feltételek, Fogak, Íny. 【Művelet Több Biztonsági】 IPX8 Vízálló Funkció.Vezeték nélküli Fogászati Szájzuhany lehetővé teszi, fogselyem használt zuhanyozás a fürdőszobában, ez sokkal kényelmesebb, hogy mossa meg folyó víz alatt.A fúvóka tisztítja a nehezen elérhető helyeken is a fogak között egy mély tisztító hatása. 【Hosszú akkumulátor élettartam & USB Újratölthető】Vezeték nélküli, könnyű víz fogpiszkáló, hogy könnyen hordozható.Akár üzleti úton, vagy utazik, könnyen igényeinek szóbeli mélyen, tiszta. 【5 fúvókák 】 A fúvóka tiszta minden sarkon, távolítsa el a lepedéket, ételmaradékokat, tovább fogak, íny egészséges, de segít eltávolítani 99.99% - a káros baktériumokat. 【150 ML Víz Tartály 】150ml víz tartály lehetővé teszi, hogy alaposan tisztítsa meg a mérleget, valamint a fogkövet.Név : Fogat flosser Size : 126*65*33mm Weight : 200g Mode : 3 gears Waterproof értékelés : IPX8 Nozzle átmérő : 0.6 mm Pulse frekvencia : 1600 alkalommal/min Water nyomás : 40-140 PSIWater tartály kapacitás : 150ml Battery kapacitás : 1100m Ah Charging idő : 3.5-4h Charging port : típus-c Current feszültség teljesítmény : 5 V-1 A 80 W.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak