JZRH Macska játék, 3 Féle Állat Szimulált Hívások, Játék Labdák az Interaktív Ugat, Macska, macska Menta játék, de a Hang Golyó a Vicces Macskák.
Megújítva

JZRH Macska játék, 3 Féle Állat Szimulált Hívások, Játék Labdák az Interaktív Ugat, Macska, macska Menta játék, de a Hang Golyó a Vicces Macskák.

HUF 1.67

Rendelhető

1 [3 féle hangok] Három különböző színű macska menta játék labdák különböző állati hangok.A rózsaszín egy madár, a kék béka, a sárga meg egy tücsköt.Állat telefonhívást sem tudunk még hatékonyan serkenti a vadász ösztön, a macskák. [Tölthető macska menta] Az ingyenes friss macska menta táska lehet, hogy a macska szórakoztatóbb, ha játszik.Csak vedd le a fedelét, majd tegye egy macska menta, a macska meg fog őrülni. [Munkavédelem] a felszínen A labdát készült EVA, ami hab öntött egyszerre, nem fog eltörni.A beépített akkumulátor nem cserélhető, így nem kell aggódnia, hogy a macska eszik véletlenül.Lehet nevezni körülbelül 10 000 alkalommal.Amikor egyedül, a labda csendben az akkumulátor kímélése érdekében. [Érzékenység] A macska menta játék nagyon érzékeny.Amíg érintse meg a macska mancsa finoman, majd egy hangot.Hagyd, hogy a macska edzés körül tartani az egészséges. [Meleg emlékeztető] Miután megkapta a macska játék labda, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az idő, ha a termék hibás.Támogatjuk a termékek, szolgáltatások, pedig mindig arra törekszünk, hogy önnek a legjobb megelégedésére.Termék neve : Doumao Játék Ball Single csomag méret : 5.16 inches Weight : EVA súly 19 GPlush súly 24 G3 szerelés dimensions Size három doboz a ruha 5.5 inches Material : EVA, plush Article No. : Caller Product kategória : hang toys Color : plüss rózsaszín, plüss kék, plüss sárga, EVA kék angol, EVA rózsaszín angol, EVA sárga angol, plüss három csomag, eva három pack Category : pet toys Product bevezetés : Arról, hogy az akkumulátor cseréje : 1. Enyhén húzza le a fedelet, hogy lásd : az akkumulátor rekesz; 2. Két LR41s belsejében, amely közvetlenül lehet távolítani, hogy cserélje ki az akkumulátort. (Elem nem tartozék) Tartós anyag : EVA puha, harapás ellenálló, valamint az anyag alkalmas vad cats Usage : húzza ki az eldobható szigetelő lapra, majd érintse meg a bekapcsolásához az sound Suitable ajándékok : család, barátok, kollégák, szeretők, parents Gift ad jelenetek : anyák Napja, apák Napja, Gyermek Nap, nőnap, Karácsony, Hálaadás, születésnapi bulik, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak