Kalevel 6db Laza Por Puff Pad Kozmetikai Szivacs Velúr Smink Applikátor Mosható Alapítvány Puff 2.8 a Por Esetben (B csoport)
Megújítva

Kalevel 6db Laza Por Puff Pad Kozmetikai Szivacs Velúr Smink Applikátor Mosható Alapítvány Puff 2.8 a Por Esetben (B csoport)

HUF 719.10

Rendelhető

Megkönnyíti, hogy tartsa használata közbenLehetővé teszi, hogy alkalmazza a smink, hogy arca gyorsan, egyenletesen.Nedves a kétbalkezes alkalmazni, semleges tisztítószerrel.Finoman dörzsölje meg, majd alaposan öblítse le.Nyomja meg a víz a por puff.Száraz a szellőző helyen tárolandó. ⭐ Csomag Tartalma Ez a tétel magában foglalja a 6db alapítvány puff szivacs (2.8-ban), valamint egy hordozható esetben (Bónusz), nagy utazás, illetve otthoni használatra. ⭐ Prémium Anyagot Por szembe szivacs készült velúr pedig szivacs, szuper lágy, puha, mosható, finoman, a bőr, illik a Zsíros, Érzékeny, Száraz, Normál, valamint a Kombinált bőr. ⭐ Szalag Fogantyú Laza por a szivacs szalag a hátsó megkönnyíti, hogy tartsa használata közben pedig lehetővé teszi, hogy alkalmazza a smink, hogy arca gyorsan, egyenletesen. ⭐ Funkció-Arc smink puff felveszi, valamint rendelkezik por, hát egy még alkalmazása, amely alkalmas a laza por, préselt por, méz, púder, pirosító, alapítvány, beállítás púder, bronzosító, sőt még többet is. ⭐ Mosható & Újrafelhasználható Por smink puff mosható, valamint újrafelhasználható : csak kézzel mosd meg, majd hagyja megszáradni. (Kérjük, tisztítsa meg, majd cserélje ki rendszeresen, ami létfontosságú, hogy a bőrápolás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak