SKYSEN 2 Csomag Csúszó pajta Ajtó Emelet Útmutató, golyóscsapágy Design - Sima, Csendes - lábvédő - Könnyű Telepíteni - Fekete(702m-2)
Megújítva

SKYSEN 2 Csomag Csúszó pajta Ajtó Emelet Útmutató, golyóscsapágy Design - Sima, Csendes - lábvédő - Könnyű Telepíteni - Fekete(702m-2)

HUF 1323.00

Rendelhető

[FRISSÍTÉS golyóscsapágy DESIGN] Megvalósítása egy igazi jelentősége a sorA pajta ajtaját roller kell alkalmazkodni a golyóscsapágy be,amelyek a pajta ajtaját emelet útmutató csúszó sima, nyugodt. [PREMINUM NYERSANYAG] Pajta ajtó emelet útmutató készült nylon erősítő szerkezetek(Nagyobb korrózióállóság; Olyan erős, mint az acél készült pajta ajtó emelet útmutató).A pajta ajtó görgő van a borító egy gumi gyűrű, oldalán(karcolás nélkül, hogy a pajta ajtaját, Hogy nem kell ragaszkodni minden éreztem, csík már). [TELJESEN FLUSH ALSÓ] Egy darabból áll, Falra szerelhető típus, Nem kell fúrni a lyuk a padlón, amikor telepíti a pajta ajtaját emelet útmutató.A pajta ajtaját emelet útmutató egy teljesen lapos fenekű, több Esztétikailag vonzó. [KÖNNYŰ TELEPÍTENI] lépésről Lépésre kézikönyv tartalmazza(Telepítse a pajta ajtaját emelet útmutató a telepítési útmutató a lépés-tól z-ig .Csak 10 perc, 1 személy, egy fúró, meg egy csavarhúzóval), abban Az esetben, ha még dupla, vagy kiderül, hogy ez egy hiányzó rész a telepítés során ,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Fogjuk vissza 24 órán belül. [MIT KAP,] (2)pajta ajtó emelet útmutató, (4) Csavart a horgony, (1) Csavarkulcs, (1) Man. "CSAK A PAJTA AJTÓ EMELET ÚTMUTATÓ TARTALMAZZA, PAJTA AJTAJÁT NEM IS BELEÉRTVE. [FRISSÍTÉS golyóscsapágy DESIGN] Megvalósítása egy igazi jelentősége a sor.A pajta ajtaját roller kell alkalmazkodni a golyóscsapágy be,amelyek a pajta ajtaját emelet útmutató csúszó sima, nyugodt. [PREMINUM NYERSANYAG] Pajta ajtó emelet útmutató készült nylon erősítő szerkezetek(Nagyobb korrózióállóság; Olyan erős, mint az acél készült pajta ajtó emelet útmutató).A pajta ajtó görgő van a borító egy gumi gyűrű, oldalán(karcolás nélkül, hogy a pajta ajtaját, Hogy nem kell ragaszkodni minden éreztem, csík már). [TELJESEN FLUSH ALSÓ] Egy darabból áll, Falra szerelhető típus, Nem kell fúrni a lyuk a padlón, amikor telepíti a pajta ajtaját emelet útmutató.A pajta ajtaját emelet útmutató egy teljesen lapos fenekű, több Esztétikailag vonzó. [KÖNNYŰ TELEPÍTENI] lépésről Lépésre kézikönyv tartalmazza(Telepítse a pajta ajtaját emelet útmutató a telepítési útmutató a lépés-tól z-ig .

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak