AKOAK 1 Csomag Kreatív Retro Minta Kezelni Smink Tükör Hordozható kézi Csipke Tükör, Kézi Tükör, Smink Eszköz (Rose Gold)
Megújítva

AKOAK 1 Csomag Kreatív Retro Minta Kezelni Smink Tükör Hordozható kézi Csipke Tükör, Kézi Tükör, Smink Eszköz (Rose Gold)

HUF 3.33

Rendelhető

✅ Retro stílusú, tiszta legfőbb szerv : az anti-slip funkció; ovális alakú, kézi, kényelmes kézi érzés, könnyű tartani, könnyű használat ✅ Kicsi, könnyen hordozható, el lehet helyezni egy táskában, zsebben, táska vagy kozmetikai táska.A mindennapi életben nagyon egyszerű, kényelmes, mert elég kicsi. ✅ Szép smink tükör, multifunkciós, kényelmesebb, hogy segítse a napi smink, műszempillák, dupla szemhéj, szemöldök, stb.; szintén alkalmas a bőr ellátás, fogászat, kozmetikai szalonok, stb. ✅ Nagyon alkalmas a ruha, a smink vagy a hercegnő fél kislányoknak, hogy a lányok úgy néznek ki, mint a hercegnők, ha bámulnak. ✅ Nagyon aranyos elemek egy jó választás az ön számára, vagy a barátok.Vásárlás előtt, kérjük, vegye figyelembe, hogy a tényleges színe, a rose gold kissé sötétebb, mint a kép hajlamos arra, hogy rose red!Leírás : Anyag : ABS műanyag, Üveg Szín : Fekete, Rózsaszín, Rózsa arany ,Bronz Méret : Kb.4 inch Súly : Kb. 82g Csomagolás tartalma : 1 x Kézi Smink Tükör Funkció : Romantikus retro smink tükör, gyönyörűen díszített. - A legfőbb szerv egyértelmű minták, valamint anti-slip funkció. - Fényes, sima, burr-mentes, nem károsítja a bőrt. - Aranyos smink tükör, multifunkciós, kényelmesebb, hogy segítse a napi smink, műszempillák, dupla szemhéj, szemöldök, pattanások, stb. - Ez a kicsi, könnyen hordozható, el lehet helyezni egy táskában, zsebben, táska vagy kozmetikumok. - A mindennapi életben nagyon egyszerű, kényelmes, mert elég kicsi. - Nagyon alkalmas a ruha, a smink, vagy hercegnő felek kislányoknak, hogy a lányok úgy néznek ki, mint a hercegnők, ha bámulnak. - Nagyon aranyos elemek egy jó választás az ön számára, vagy a barátok.Megjegyzések : - Miatt különbség a különböző jelenít meg, a kép nem tükrözi a tényleges színe a projekt. - Hasonlítsa össze a részlet méretek, kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés. - JÓ SZOLGÁLTATÁST KAP : szeretjük a vásárló, az ön elégedettsége a legfontosabb, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése, igyekszünk legjobb tudásunk szerint megoldani minden problémát, hogy találkozzunk.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak