temubaihuo Racsnis Villáskulcs Automatikus Munkaerő-Tartalék, Olló Olló Olló Jogosultja Birtokosa Jogosult Hex, Hatszögletű Kereszt, Motorkerékpár,
Megújítva

temubaihuo Racsnis Villáskulcs Automatikus Munkaerő-Tartalék, Olló Olló Olló Jogosultja Birtokosa Jogosult Hex, Hatszögletű Kereszt, Motorkerékpár,

HUF 0.67

Rendelhető

[A POZITÍV, mind a NEGATÍV KNOB DESIGN]a design A pozitív, mind a negatív megfordítása gombot, az irányt a gombbal lehet beállítani, enyhén jobbra a gombot, ami kényelmes, használható [ERGONOMIKUS DESIGN & MUNKAERŐ-MEGTAKARÍTÁS]A karcsú kezelni megfelel az ergonomikus kialakítás, valamint a megerősített racsnis fej design több, erős, munkaerő-megtakarítás. [KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ], biztonságos, valamint a munkaerő-megtakarítás jack fogantyú az egyszerű, könnyen használható dizájn.Tökéletes utazáshoz használata, valamint a sürgősségi kerék / abroncs változások.Ez lehet használni, könnyen a férfiak, mind a nők. [TARTÓS & RUST ELLENÁLLÓ], tartós, erős, megbízható konstrukció, a rozsda ellen.A csavarkulcs rod szorosan kapcsolódik a műanyag fogantyú, amely a cég pedig nem könnyű őszi off Long tartós, masszív, rozsda ellen. [ALKALMAZÁSI TARTOMÁNY]Kovácsolt vastag acélból készült, hőkezelt, mint egy egész, magas keménységű, nagy nyomaték, jó toughnevss, határozottság, valamint a tartósság.Alkalmas motorkerékpárok, családi autó, TEREPJÁRÓ off-road járművek, stb. nem alkalmas teherautók, furgonok.Termék description Features : 1.Használható elektromos fúrók.Alkalmas autók, terepjárók.Tartós, bevont, hogy megakadályozza a rozsda meg az időjárás.Ez a készlet közvetlenül cserélje ki a készlet, hogy eljött az eredeti jármű.Időtakarékos design : fordított dupla menetes rúd, 100% - kal gyorsabb, mint a hagyományos egyirányú menetes rúd.Hatály : alkalmas a kis, illetve közepes méretű járművek.Például : Motorkerékpár, Autó, TEREPJÁRÓ, valamint Egyéb Vehicles Specification : Név : Autó Jack Model : 2 tonna jack Color : Black Size : a hossz 34cm Packing Lista : 1/2 X az Automatikus Munkaerő-Megtakarítás Jack Ratchet Wrench Note : 1. Ne feledje, hogy túlterhelés használni!2. Annak biztosítása érdekében, hogy a normál használat a jack, kérem, tartsa a jack szálak tiszta kenni.Minden használat előtt kérjük, alkalmazza elég olaj a csavar!3. Ezt a terméket csak akkor használható, támogató, illetve nem lehet használni, mint egy rögzített támogatás.Ha a támogató a jármű, szigorúan TILOS belépni a jármű alá.

A javaslat jellemzői

Name:
Car Jack
Model:
2 tons jack
Color:
Black
Size:
About length 34cm
Packing List:
1/2 X Auto Labor-Saving Jack Ratchet Wrench:
Note:
1. Remember to overload use!:
2. To ensure the normal use of the jack, please keep the jack threads clean and lubricated. Before each use, please apply enough oil on the screw!:
3. This product can only be used for supporting and cannot be used as a fixed support. When supporting the vehicle, it is strictly FORBIDDEN to enter under the vehicle.:
4. If there is a skew during the erection process, stop using it immediately and adjust the position before using it.:
Others:
1.Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.:
2.Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Vevők, ahogy választanak