Billiárd Biliárd Dákó 57-Es Profi Biliárd Dákó Kereskedelmi Fa Cue Botok Medence Botok Kiváló Ajándék egy Medence Rajongó WEWYQSJXBXF-211218(Szín:B;Méret:2DB)
Megújítva

Billiárd Biliárd Dákó 57-Es Profi Biliárd Dákó Kereskedelmi Fa Cue Botok Medence Botok Kiváló Ajándék egy Medence Rajongó WEWYQSJXBXF-211218(Szín:B;Méret:2DB)

HUF 0.33

Rendelhető

【TECHNOLÓGIA BELÉP EGY ÚJ SZINTRE】11,5 mm-es szakmai laminált cue tipp, Bakelit első szög, magas keménységű, nem fényvisszaverő, tapadásmentes por, átlátszó erő átviteli hatásátFelszerelt, kiváló minőségű bőr fej, jó rugalmasság, erős, tartós, stabil teljesítményt a bőr fejét, nem volt réteg, nem deformálódik.alakú, pre-kopott, használhatja, amint érted. 【NAGY TELJESÍTMÉNYŰ DÁKÓT】Ha tartani ez a végszó, meg fog lepődni, de az érzés, köszönhetően a lenyűgöző kezelni a lövés visszajelzés eldobod az agyad.tervem a legjobb választás a kezdő, valamint league játékosok, mint szakmai laminált puha cue tipp szép egyenesség. 【MAGAS MINŐSÉGŰ FÉM FELÜLET】búcsút Mondani a hétköznapi létre, első osztályú minőségű. 1/2 osztott labdát rod, Állítható súly rendszer, nemzetközi 3/8-16 súly rendszer, egységes súly alufelni sűrűségű, nagy stabilitás, a legjobb választás a profi golfozók. 【GYÖNYÖRŰ DESIGN】nagyon szép végszó hatalmas csodálatos grafikai tervek.A cue tökéletesen készült kézzel válogatott minőségi behozott Kanadai fekete juhar.Aztán eltakarja egy szép grafikus szénszál réteg lakk védi a végszó a nedvességet, csavarás. 【KIVÁLÓ AJÁNDÉK EGY MEDENCE RAJONGÓ!】 Keresek egy ajándék a barátod vagy a férjed?Kitűnő design, egyedi kivitelezés, hogy ez a végszó, hogy egy műalkotás.Ez a végszó igényeinek kielégítésére, a kezdők, a liga tagjai versenyen tesztelték, vadász, aki elégedett lenne az ajándék. 【TECHNOLÓGIA BELÉP EGY ÚJ SZINTRE】11,5 mm-es szakmai laminált cue tipp, Bakelit első szög, magas keménységű, nem fényvisszaverő, tapadásmentes por, átlátszó erő átviteli hatását.Felszerelt, kiváló minőségű bőr fej, jó rugalmasság, erős, tartós, stabil teljesítményt a bőr fejét, nem volt réteg, nem deformálódik.alakú, pre-kopott, használhatja, amint érted. 【NAGY TELJESÍTMÉNYŰ DÁKÓT】Ha tartani ez a végszó, meg fog lepődni, de az érzés, köszönhetően a lenyűgöző kezelni a lövés visszajelzés eldobod az agyad.tervem a legjobb választás a kezdő, valamint league játékosok, mint szakmai laminált puha cue tipp szép egyenesség. 【MAGAS MINŐSÉGŰ FÉM FELÜLET】búcsút Mondani a hétköznapi létre, első osztályú minőségű.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak