XJJZS Fali Polc - Fém Állvány Tágas Slot a Könnyű Szervezet, Csatolja a Falat, Ajtót, Irodában, Otthon, Munka (Színe : Fehér)
Megújítva

XJJZS Fali Polc - Fém Állvány Tágas Slot a Könnyű Szervezet, Csatolja a Falat, Ajtót, Irodában, Otthon, Munka (Színe : Fehér)

HUF 1908.00

Rendelhető

★ Anyaga : kovácsolt vas ★ Méret : 29 cm szélesség 71 cm magas. ★ Magas hőmérsékletű sütés folyamat, nem mérgező, illetve ártalmatlan, sima, finom textúra. ★ A kovácsoltvas keret erős, tartós, így egy több biztosított tapasztalat. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet. ★ Anyaga : kovácsolt vas. ★ Méret : 29 cm szélesség 71 cm magas. ★ Magas hőmérsékletű sütés folyamat, nem mérgező, illetve ártalmatlan, sima, finom textúra. ★ A kovácsoltvas keret erős, tartós, így egy több biztosított tapasztalat. ★ Ez a polc segítségével tárolja a holmiját, majd tartani a hazai tiszta környezet.Termék Kategória : Polcok, Tároló Shelves Material : kovácsoltvas.Méret : 29 cm szélesség 71 cm magas.Alkalmas : konyha, otthon, bathroom It elsősorban a finomított kovácsoltvas, letisztult, egyszerű forma, többrétegű tárolás kialakítása.Alkalmi mix, színes választás, Skandináv stílust, ez nyilvánvaló.A mobil rács design egy nagy kapacitású, valamint egy erős, esztétikus.Megjegyzés : Ez a termék tartalmazza a polcokon.Más termékek nem az értékesítési területen.Szín : Kérjük, emlékezni kell, hogy kellő világítás effektek,monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb,lehet, hogy van némi különbség a színtónus a honlap fényképet, majd a tényleges tétel.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak