PH Teszt Papír, PH-Teszt Papír Szalag Tekercs, Profi Nagy Pontosságú, Könnyen Olvasható Kozmetikumok
Megújítva

PH Teszt Papír, PH-Teszt Papír Szalag Tekercs, Profi Nagy Pontosságú, Könnyen Olvasható Kozmetikumok

HUF 6525.00

Rendelhető

Nagy Pontosság, valamint a Széles körű Alkalmazás : Jó minőségű, gyors, pontos eredmény, néhány másodperc alattOlyan, mint vizes oldatban mérhető.Kényelmes Használat : A PH vizsgálat papír tekercs design, könnyű, kompakt, könnyen használható, illetve viselni.PH Mérési Tartomány : PH szint tesztelése a papír teljes PH-tartományban, mérő PH 0-tól 14. PH Színű Kártya Távolság : 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, a PH-szint vizsgálata a papír könnyen olvasható.Egyszerű kezelés : Távolítsa el egy kis teszt bár, érintse meg a folyékony vizsgált, majd hasonlítsa össze a mérési eredményeket a normál szín a térképen néhány másodperc után.Szolgáltatás : 1. Egyszerű kezelés : Távolítsa el egy kis teszt bár, érintse meg a folyékony vizsgált, majd hasonlítsa össze a mérési eredményeket a normál szín a térképen néhány másodperc után. PH Mérési Tartomány : PH szint tesztelése a papír teljes PH-tartományban, mérő PH 0-tól 14. PH Színű Kártya Távolság : 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, a PH-szint vizsgálata a papír könnyen olvasható. Kényelmes Használat : A PH vizsgálat papír tekercs design, könnyű, kompakt, könnyen használható, illetve viselni. Nagy Pontosság, valamint a Széles körű Alkalmazás : Jó minőségű, gyors, pontos eredmény, néhány másodperc alatt.Olyan, mint vizes oldatban mérhető.Specifikáció : Elem Típus : PH-Teszt Paper Material : Papírnehezék : Kb.7 oz Use Tartomány : Olyan, mint vizes oldat, mérhető. Teszt magzatvíz, elv (az átlagos ember hüvelyi váladék savas, valamint a magzatvíz lúgos, savas, lúgos 7 vagy több) használja a vattát, hogy vegye hüvelyi váladék, alkalmazni, hogy a színes blokk, akkor a színes kártya, keresse meg a legközelebbi színt , Rajzoljon egy savanyú alkalin, ha a színe nem is szín, vagy 6 vagy kevesebb, nem magzatvíz, 7 vagy több szín magzatvíz fluid2. Teszt kozmetikai, elv (mert a bőr, a bőr gyengén savas, ezért a kozmetikai sav 6, vagy ha nincs kár, hogy a bőr (a tesztcsík nem elszíneződött, a p H értéke 6, nem a változás jó kozmetikumok) a színes blokk, akkor a színes kártya, keresse meg a legközelebbi színt, felhívni a alkalinity3.

A javaslat jellemzői

Item Type:
PH Test Paper
Material:
Paper
Weight:
Approx. 19g/0.7oz
Use Range:
As as it is aqueous solution, it can be measured.
1. Test amniotic fluid, principle (the average person's vaginal secretion is acidic, and amniotic fluid is alkaline, acid alkalinity 7 or more) use cotton to pick vaginal secretions, apply it to the color block, then the color card, find the closest color , Draw a sour alkalin, if the color of no color or 6 or less is not amniotic fluid, 7 or more colors are amniotic fluid:
2. Test cosmetics, principle (because the skin of the skin is weakly acid, so the cosmetic acid is about 6 or so if there is no damage to the skin (the test strip is not discolored, the pH is 6, no change is a good cosmetics) On the color block, then the color card, find the closest color, to draw the alkalinity:
3. Meat alkalinity:
Saliva is applied to the painted block, then the color card, find the closest color, to draw the alkalinity,
4. Truck diadance:
Urine is applied to the color block, then the color card, find the closest color, to derive an alkalinity
How to Use:
The test specimen is prepared separately, directly put the color block into the liquid; take out, take out the extra moisture, then the value PH value PH of the color card is 7 is The base, the higher :

Vevők, ahogy választanak