Mágneses Jegyzettömb - Akril Tiszta Heti Étkezés Tervező Testület Resuable Szárazon törölhető Tábla Heti Naptár Hűtőszekrény(11x14inch)
Megújítva

Mágneses Jegyzettömb - Akril Tiszta Heti Étkezés Tervező Testület Resuable Szárazon törölhető Tábla Heti Naptár Hűtőszekrény(11x14inch)

HUF 1.67

Rendelhető

✔Méret : 11"W x 14"H, 4 szárazon törölhető toll(zöld, kék, sárga, fehér),köztük 4 mágnesek a terméket. →→→Vegye figyelembe, hogy a mágnesek csak alkalmas hűtőszekrények, hogy bírja a mágnesek vagy fém felületekre, hogy bírja a mágnesek.Nem garantáljuk, hogy a használata hűtőszekrények más anyagból vagy felületek készült egyéb anyagok. ✔Akril : termékeinket a tartós, ellenálló, nem elszíneződését akril anyag, amely tiszta, szép. ✔Mágnesesség : 4 erős mágnes A mágnes a termék felújították, így most már erős mágnesek.lehetővé teszi, hogy tedd be a hűtőbe, a könnyű hozzáférést. ✔Heti Naptár : hétfő-vasárnap használják a mindennapi étkezés tervezés, élelmiszer-napló, étrend nyomon követése, stb.Ön is használja a feljegyzések.YAGELI : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ne aggódj, akkor forduljon hozzánk e-mailben, foglalkozni fogunk a kérdést is.Többet nem kérdeztem, Mi van Vacsorára Anya?Most már tudod, hogy az élet könnyebb a vizuális segédeszköz, ami segít, hogy a családjával maradjon a tetején a dara tervezés játék!.Lógni, kijelző használja a menü tábla könnyen a mellékelt arany patthelyzet hardver.Amikor lógott a menü tanács létrehoz egy lebegő hatást a falon!.Úgy tervezték, hogy megfeleljen a haza elfoglaltsága!Ez a tiszta akril menü tábla illeszkedik minden lakberendezés modern, minimalista megjelenés.szárazon törölhető, naptár hűtőszekrény mágneses.hűtőszekrény jegyzettömb.Listák : vásárlás, bevásárlás, házimunka, majd fel.Gondolatok, ötletek.A festmény a gyerekeknek!. →→→→→→Vásárlás Megjegyzés : A termékeket csak akkor használható, a hűtőszekrények, ami vonzza a mágnes.Az anyag minden-vas hűtőszekrények.Ha a hűtő önmagában nem szívódik fel a mágnesek, a termékek nem szívódik.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak