Najerao - Asztali Tároló Szervező Tollat tartó Asztal Aranyos tolltartó, 2 Fiókos Íróasztal Szervezet az Irodában, Otthon, Iskola(Kék)
Megújítva

Najerao - Asztali Tároló Szervező Tollat tartó Asztal Aranyos tolltartó, 2 Fiókos Íróasztal Szervezet az Irodában, Otthon, Iskola(Kék)

HUF 6777.00

Rendelhető

✔️Multifunkciós Asztal Szervező-Ez a szervező alkalmas erre asztali szervezője a nagy kapacitású rekesz, mini csúszó fiókban, vegyes táblázatAlkalmas arra, hogy tartsa tollak, ceruzák, olló, gemkapoccsal, tűzőgéppel, valamint post-it jegyzetek. ✔️Erős-Készült környezetbarát, nem mérgező ABS anyagból.Erősebb, akkor közönséges anyag.Kiváló időjárásálló , amely biztosítja a tartósságot, valamint a biztonsági sérülés, törés. ✔️Tökéletes Méret - 9.54"H, 2 kis fiókos.A pultnál szervezett ,Menteni az ideje, hogy élvezze az életet. ✔️Ez a szervező jól működik, sok szobával egész haza; Nagy, kis terek - kollégiumokban, lakás, öröklakás, Lakóbusz, valamint a táborozók.Tökéletes ajándék magadra, egy barát, egyetemi hallgató, valaki az irodában, vagy hogy különleges ember az életedben. ✔️Ingyenes Csere Egyszer Törött-100% - ig Elégedett értékesítés Utáni Szolgáltatás.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi biztosítja a kielégítő megoldás azonnal. ✔️Multifunkciós Asztal Szervező-Ez a szervező alkalmas erre asztali szervezője a nagy kapacitású rekesz, mini csúszó fiókban, vegyes táblázat.Alkalmas arra, hogy tartsa tollak, ceruzák, olló, gemkapoccsal, tűzőgéppel, valamint post-it jegyzetek. ✔️Erős-Készült környezetbarát, nem mérgező ABS anyagból.Erősebb, akkor közönséges anyag.Kiváló időjárásálló , amely biztosítja a tartósságot, valamint a biztonsági sérülés, törés. ✔️Tökéletes Méret - 9.54"H, 2 kis fiókos.A pultnál szervezett ,Menteni az ideje, hogy élvezze az életet. ✔️Ez a szervező jól működik, sok szobával egész haza; Nagy, kis terek - kollégiumokban, lakás, öröklakás, Lakóbusz, valamint a táborozók.Tökéletes ajándék magadra, egy barát, egyetemi hallgató, valaki az irodában, vagy hogy különleges ember az életedben. ✔️Ingyenes Csere Egyszer Törött-100% - ig Elégedett értékesítés Utáni Szolgáltatás.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi biztosítja a kielégítő megoldás azonnal.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak