Felnőtt Ruha Pelenka, Mosható Felnőtt Pelenka, Egyszer Használatos Pelenka Nadrág, Felnőtt Védő Fehérnemű, Idős Ruhát, Pelenkát,
Megújítva

Felnőtt Ruha Pelenka, Mosható Felnőtt Pelenka, Egyszer Használatos Pelenka Nadrág, Felnőtt Védő Fehérnemű, Idős Ruhát, Pelenkát,

HUF 1905.30

Rendelhető

【Magas Rugalmasság, De a gyakorlatban】a belső felületének A külső réteg (arc ruhával) egy összetett, rugalmas vízhatlan TPU film, amely magas rugalmasság, valamint szakítószilárdság, jó puha 【Mosható, Valamint Újrafelhasználható】lehet mosni sokszor deformáció nélkül pedig kárt, valamint egy vízálló, légáteresztő membrán megakadályozza a vizelet szivárog. 【Jó a Víz Felszívódását Teljesítmény】Jó a víz felszívódását, a vizelettel gyorsan felszívódik a (középső réteg) változó pad át a bélés, a szövet érinti, csak a bőr enyhén nedves érzés. 【Fix Változó Pad】A belső ruhával a pelenka van vissza derék megnyitása, valamint a nedvszívó pad lehet helyezni, így a pad nem jön ki, amikor a felnőtt aktív. 【Könnyen Fel, Majd Vedd Le, Majd Mosd】könnyen fel, majd vedd le, puha, kényelmes.A pelenka nedvszívó, valamint a pelenka lehet mosni, majd sugárzott külön-külön, gyorsan szárad. 【Magas Rugalmasság, De a gyakorlatban】a belső felületének A külső réteg (arc ruhával) egy összetett, rugalmas vízhatlan TPU film, amely magas rugalmasság, valamint szakítószilárdság, jó puha. 【Mosható, Valamint Újrafelhasználható】lehet mosni sokszor deformáció nélkül pedig kárt, valamint egy vízálló, légáteresztő membrán megakadályozza a vizelet szivárog. 【Jó a Víz Felszívódását Teljesítmény】Jó a víz felszívódását, a vizelettel gyorsan felszívódik a (középső réteg) változó pad át a bélés, a szövet érinti, csak a bőr enyhén nedves érzés. 【Fix Változó Pad】A belső ruhával a pelenka van vissza derék megnyitása, valamint a nedvszívó pad lehet helyezni, így a pad nem jön ki, amikor a felnőtt aktív. 【Könnyen Fel, Majd Vedd Le, Majd Mosd】könnyen fel, majd vedd le, puha, kényelmes.A pelenka nedvszívó, valamint a pelenka lehet mosni, majd sugárzott külön-külön, gyorsan szárad.Szolgáltatás : 1. Húzza A Száját, úgy, Hogy a Vizelet Nem Szivárog Oldalra : Ruhát, pelenkát, magas rugalmasság szorosan zárva a puha láb keret, amely hatékonyan megakadályozza a vizelet szivárog oldalra.Specifikáció : Elem Típus : Felnőtt Ruha Pelenka Anyag : Ruha Pelenka : Nincs Pelenka (Kérjük, Vásárolja Meg A Megfelelő Pelenka Használata Együtt), Amely Alkalmas A Kor A Tömeg : Felnőtt, Idős Alkalmazandó Derék Kerülete : Kb.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Adult Cloth Diapers
Material:
Cloth
Diapers:
No Diapers (Please Purchase Matching Diapers To Use Together)
Suitable For The Age Of The Crowd:
Adults, Elderly
Applicable Waist Circumference:
Approx. 35-125cm / 13.8-49.2in (Within 90 Kg)
FCharacteristics:
  1. Very Comfortable, Reusable, Repeated Washing Hundreds Of Times, Economical And Durable.
2. 100% Waterproof, And There Is No Worry Of Side Leakage.:
3. Soft Design On The Legs And Additional Elastic On The Back For A More Comfortable Fit.:
4. High Waist. Three Row Buckles Can Be Adjusted In Size.:
5. Easy To Use (Putting On And Taking Off Is Exactly The Same As Paper Diapers), Super Soft And Comfortable, And Dry Quickly.:
7. Breathable, There Is No Diaper Rash In Long-Term Use, Which Is Good For Health; Recycle Use To Protect The Environment.:
Applicable People:
The Elderly, The Disabled, Pregnant Women And Other Adults With Inconvenient Mobility. 
Package List:
1 x Adult Diaper :
Note:
Different from ordinary single‑layer diapers + diapers, diapers without inner layer design, absorbent diapers are used when adults urinate in direct contact with the skin :

Vevők, ahogy választanak