Utazás-Drót, Utazás-12, Utazás-36, EMF, Szellem Mérő, Paranormális Berendezés, Szellem Vadászat (Utazás-Drót, Utazás-12)
Megújítva

Utazás-Drót, Utazás-12, Utazás-36, EMF, Szellem Mérő, Paranormális Berendezés, Szellem Vadászat (Utazás-Drót, Utazás-12)

HUF 1169.10

Rendelhető

◉ LEGÚJABB EMF ÉRZÉKELÉSI TECHNOLÓGIA!A sokoldalú, mobil Utazás-Drót új nyári 2021-ben! *Utazás-12 12 fthossza 10 mikroprocesszor vezérelt EMF érzékelők egymástól 14 cm távolságra egymástól. *Utazás-36 36 ft.hosszú, 12 EMF érzékelők egymástól 3 méterre egymástól. ◉ 6 VIBRÁLÓ SZÍNEK kibocsátott, amikor érzem az EMF!Rózsaszín, kék, zöld, sárga, narancs, vörös színben világít, hogy EMF-ingadozások & tüskék.A lámpák jól látható minden oldalról (360⁰ megvilágítás), mint a többi EMF méter mint a K2, amelyek kis Led, ami alig látható, hogy a tagok a csoport. ◉ KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG!Egyszerűen helyezze a kábellel, majd kapcsolja be a készüléket, hogy az akkumulátor a kínálat.A fények röviden flash telepedjek le, hogy az alap színe a Rózsaszín.Ideális helyen, az Út-12-es lenne, lépcsők, ajtók, valamint a környező kiváltó tárgyak.Az Utazás-36 nagy a hosszú folyosón, aisleways, valamint szakaszok, ahol extra EMF lefedettség szükséges. ◉ TARTÓS!Az Utazás-Drót hajtja 3 db AA elem, amely kiszámolta, hogy az utolsó 40 óra az Út-12-es, valamint 32 óra az Út 36. (Az elemeket tartalmazza.) A EMF érzékelők kigyullad a Piros ha be van kapcsolva, ha az elemeket ki kell cserélni. ◉ SZÉLES LEFEDETTSÉG & GYORS ÁTMENETI!Az Út-12-es Út-36 gyors, könnyű beállítani, aztán elhúzunk innen képest kezelése 10 12 egyéni Szellem Méter.A költség-megtakarítás is jelentős!Egy Utazás-Drót helyettesítheti sok, egyedi, drága EMF detektorok, amelyek 9 voltos elem. ◉ LEGÚJABB EMF ÉRZÉKELÉSI TECHNOLÓGIA!A sokoldalú, mobil Utazás-Drót új nyári 2021-ben! *Utazás-12 12 ft.hossza 10 mikroprocesszor vezérelt EMF érzékelők egymástól 14 cm távolságra egymástól. *Utazás-36 36 ft.hosszú, 12 EMF érzékelők egymástól 3 méterre egymástól. ◉ 6 VIBRÁLÓ SZÍNEK kibocsátott, amikor érzem az EMF!Rózsaszín, kék, zöld, sárga, narancs, vörös színben világít, hogy EMF-ingadozások & tüskék.A lámpák jól látható minden oldalról (360⁰ megvilágítás), mint a többi EMF méter mint a K2, amelyek kis Led, ami alig látható, hogy a tagok a csoport. ◉ KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG!Egyszerűen helyezze a kábellel, majd kapcsolja be a készüléket, hogy az akkumulátor a kínálat.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak