AYMAYA Kukákat, Konyhai Szemetes Autó Kuka Lóg Kuka Konyhai Falra Szerelhető Kuka Szemetes Wc Hulladék Tároló Vödör (Szín : Kék)
Megújítva

AYMAYA Kukákat, Konyhai Szemetes Autó Kuka Lóg Kuka Konyhai Falra Szerelhető Kuka Szemetes Wc Hulladék Tároló Vödör (Szín : Kék)

HUF 0.33

Rendelhető

☑ A sima felület biztosítja, hogy könnyen lehet tisztítaniPort el lehet távolítani gyorsan mártással egy ronggyal a tiszta víz.A belső vödör is sima, könnyen lehet öblíteni, még az ételt is szivárog be. ❤Lóg teleszkópos kuka zökkenőmentes falra / strong teherbírás / összecsukható a tárolás. ❤Összecsukható design-húzd meg, az egyszerű tároláshoz. ❤Húzza ki, ha az használja, nyomja meg tedd el, ha tétlen, mentése több helyet TPE anyagból, ismételt összecsukható nem fél a repedés, tartós. ❤Szekrény ajtó, lógó típus tisztítás nélkül lehajolt több, sima, kényelmes. ☑ A sima felület biztosítja, hogy könnyen lehet tisztítani.Port el lehet távolítani gyorsan mártással egy ronggyal a tiszta víz.A belső vödör is sima, könnyen lehet öblíteni, még az ételt is szivárog be. ❤Lóg teleszkópos kuka zökkenőmentes falra / strong teherbírás / összecsukható a tárolás. ❤Összecsukható design-húzd meg, az egyszerű tároláshoz. ❤Húzza ki, ha az használja, nyomja meg tedd el, ha tétlen, mentése több helyet TPE anyagból, ismételt összecsukható nem fél a repedés, tartós. ❤Szekrény ajtó, lógó típus tisztítás nélkül lehajolt több, sima, kényelmes.Anyag : pp Quantity : 1pcs Size : 21.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak