pet Víz Adagoló Okos Kutya, Macska Szökőkút Ultra-Csendes Szivattyú Automatikus Pet Víz Adagoló macska Szökőkút (Szín : Rózsaszín)
Megújítva

pet Víz Adagoló Okos Kutya, Macska Szökőkút Ultra-Csendes Szivattyú Automatikus Pet Víz Adagoló macska Szökőkút (Szín : Rózsaszín)

HUF 1.67

Rendelhető

A pet élvezze a friss ételt, tiszta víz [ SZŰRT ] Cserélhető aktívszén szűrő pamut megakadályozza a haj, ételmaradékokat, valamint a szennyező anyagok bekerülni a Pet Szökőkút, miközben is javítja az ízt, az Ivóvíz, a kedvtelésből tartott. [ ULTRA CSENDES, ALACSONY FOGYASZTÁS ] Ultra csendes szivattyú alacsony energia fogyasztás, nem fogja zavarni, vagy a kisállat. [ NAGY KAPACITÁSÚ AUTOMATIKUS CIKLUS ] 1,5 liter szökőkút, ömlik a víz, összhangban a kisállat kíváncsiság, hagyja, hogy a pet-szerelmes ivóvíz, alkalmas macskák minden korosztály számára, valamint a kis kutyák , is használható a madár fürdető. [ KERÁMIA HAL DESIGN ] Ősi kivitelezés,A kis halak a víz előállító készült kerámia.A két kerámia halat, vizet előállító kombinált, 1300 ° C, egy ősi Kínai hagyományos kézműves, hogy nem használja a ragasztó kötés.A pet élvezze a friss ételt, tiszta víz. [ SZŰRT ] Cserélhető aktívszén szűrő pamut megakadályozza a haj, ételmaradékokat, valamint a szennyező anyagok bekerülni a Pet Szökőkút, miközben is javítja az ízt, az Ivóvíz, a kedvtelésből tartott. [ ULTRA CSENDES, ALACSONY FOGYASZTÁS ] Ultra csendes szivattyú alacsony energia fogyasztás, nem fogja zavarni, vagy a kisállat. [ NAGY KAPACITÁSÚ AUTOMATIKUS CIKLUS ] 1,5 liter szökőkút, ömlik a víz, összhangban a kisállat kíváncsiság, hagyja, hogy a pet-szerelmes ivóvíz, alkalmas macskák minden korosztály számára, valamint a kis kutyák , is használható a madár fürdető. [ KERÁMIA HAL DESIGN ] Ősi kivitelezés,A kis halak a víz előállító készült kerámia.A két kerámia halat, vizet előállító kombinált, 1300 ° C, egy ősi Kínai hagyományos kézműves, hogy nem használja a ragasztó kötés.Ez egy stressz-mentes módon gondoskodik arról, hogy a haverod, mindig van kaja, ha ő hungry Item Súly : 1 Kg Gyártó hivatkozás : Szín : Rózsaszín Elemek Száma : 1 Mennyiség : 1 a Termék characteristics Material : 1300 ° C-os, magas hőmérséklet kerámia firing Size : 19*15cm Connection kábel hossza : 1.3 meters Environmental védelem, energia-megtakarítás, alacsony fogyasztású consumption Applicable háziállat : kis állatok, például a kutyák, macskák, nyulak, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak