TETOTE Fekete Keretes Tükör a Mosdó, 22x30 Hüvelyk Csiszolt Fém Keret Falra Szerelhető, Rectangle Tükör a Hiúság (Vízszintes/Függőleges)
Megújítva

TETOTE Fekete Keretes Tükör a Mosdó, 22x30 Hüvelyk Csiszolt Fém Keret Falra Szerelhető, Rectangle Tükör a Hiúság (Vízszintes/Függőleges)

HUF 3.33

Rendelhető

5mm magas defination üveg tükrözi kép világosabbTörhetetlen film folyamat tartja az embereket biztonságos, ha a tükör eltörik.A szilárd fém keret megakadályozhatja, hogy a széle üveg attól, hogy lezuhant.Csiszolt textúra a keret teszi, hogy a tükör több előkelő.Különben is szerelhető a falra, meg lehet próbálni, ferde a tükör, mint a lakberendezés.Ideális szerelési, fürdőszoba, nappali, bejárat, a hálószobában vagy kandalló.Könnyű, hogy megfeleljen a modern, parasztház, vagy ipari stílusok. ✨【Praktikus, dekoratív keretes tükör】TETOTE 22 x 30 centis fürdőszoba fali tükör készült HD üveg prémium metta fekete fém keret.Téglalap alakú, kerek sarka a keretes tükör funkciók a modern stílus.Megfelel a dekoráció kell ipar, rusztikus, modern stílusú fürdőszoba, hálószoba hiúság, bejárat, parasztház, hotel, vagy a szalon. ✨【Tartós Fém Váz】 Alumínium keret fogad el, egyenesen gabona csiszolt folyamat gazdagítja a széle ennek a fürdőszoba tükör fémes csillogású, állag.Eloxálás folyamat teszi a fém váz vízálló, majd korróziógátló.Tartós, nem deformálódott alakját. ✨【5mm Golyóálló Üveg】 Egy csodálatos fürdőszoba tükör mindig együtt több iparművészet rétegek.Kiváló ezüst bevonatú réteg biztosítja a HD meg a pihenő nélkül, torzulás a falra szerelt tükörbe.De törhetetlen film a fontos réteg az embereket biztonságban, ha a tükör eltörik a baleset. ✨【Függőleges vagy Vízszintes Telepítési】 A csomag dimenzió 33 x 24 x 4 cm.A fém keret hiúság tükör lógott vízszintesen vagy függőlegesen.Különben is, a tükör lehet hajolt, hogy a fal, mint dekoráció.Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, hogy válassza ki a megfelelő lyukat, mielőtt lyukat vág. ✨【100% az Ügyfél Elégedettségi】 értékeljük, hogy az ügyfél élhessen ügyfélszolgálat fog válaszolni 24 órán belül. 100% - os törött/csorba tükör érkezés csere vagy pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. ✨【Praktikus, dekoratív keretes tükör】TETOTE 22 x 30 centis fürdőszoba fali tükör készült HD üveg prémium metta fekete fém keret.Téglalap alakú, kerek sarka a keretes tükör funkciók a modern stílus.Megfelel a dekoráció kell ipar, rusztikus, modern stílusú fürdőszoba, hálószoba hiúság, bejárat, parasztház, hotel, vagy a szalon.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak