FOVERSWIVE 5x1.25 Ipari Görgők - nagy teherbírású görgők,öntöttvas Kerék,Acél Görgők Beállítása 4 Kapacitás legfeljebb 2000 Kg.
Megújítva

FOVERSWIVE 5x1.25 Ipari Görgők - nagy teherbírású görgők,öntöttvas Kerék,Acél Görgők Beállítása 4 Kapacitás legfeljebb 2000 Kg.

HUF 8577.00

Rendelhető

【, Nagy teherbírású Görgő】 : FOVERSWIVE Ipari Görgők vannak kialakított használatával magas minőségű acél alapanyagok, fényes horganyzott acél keréktárcsák, hogy mind a tartós, megbízhatóA görgő, kerék már szigorúan tesztelt annak érdekében, hogy ellenáll a nehéz terhek, valamint a gyakori használat, biztosítva a kiváló stabilitását, valamint könnyű mozgás. 【Görgő Méret】 : Az 5 hüvelykes görgők funkció szélessége 1.25 centiméter felső lemez mérési 3-5/8"x 2-3/8".A teljes magasság a caster 6-1/8", a lyuk távolság 2-3/4" x 1-3/4".Nagy teherbírású görgő szett 4 képes támogatni akár 2000 kg, demonstrálva, hogy kiváló kapacitás, amely bizalmat, a teljesítmény, valamint a megbízhatóság. 【Egyszerű Telepítés】 : FOVERSWIVE acél görgők funkció a felső lemez, előre fúrt lyukak a könnyű telepítés rá egy széles, a szekerek, a babákat, valamint az egyéb berendezések.Egyszerűen illessze a lyukak a szerelési felületre, majd csatlakoztassa a görgő segítségével a mellékelt hardverek egy biztonságos, gondtalan telepítés. 【Széles körben Használja】Acél görgők általánosan használt ipari szekerek, babám, illetve berendezések, gyárak, raktárak, valamint a kórházi ágyak, orvosi szekerek, illetve más egészségügyi berendezések.Ők is alkalmas autóipari and aerospace industries mozgó járművek, légi járművek összeszerelés során vagy karbantartást. 【Minőségi Garancia】 : Köszönjük, hogy FOVERSWIVE a görgő van szüksége.Bízunk benne, hogy a kiváló minőségű acél görgők megfelel az ön elvárásainak, majd adja meg a stabilitást, illetve támogatni kell a hatékony, biztonságos mozgás a nehéz terheket. 【, Nagy teherbírású Görgő】 : FOVERSWIVE Ipari Görgők vannak kialakított használatával magas minőségű acél alapanyagok, fényes horganyzott acél keréktárcsák, hogy mind a tartós, megbízható.A görgő, kerék már szigorúan tesztelt annak érdekében, hogy ellenáll a nehéz terhek, valamint a gyakori használat, biztosítva a kiváló stabilitását, valamint könnyű mozgás. 【Görgő Méret】 : Az 5 hüvelykes görgők funkció szélessége 1.25 centiméter felső lemez mérési 3-5/8"x 2-3/8".A teljes magasság a caster 6-1/8", a lyuk távolság 2-3/4" x 1-3/4".

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak