SAVERHO 28 Zsebek az Ajtó Felett Cipő Organzier, Lógó cipőrendszerező az Ajtó Nagy Kapacitású Cipő Tároló Táska 4 Fém Kampó (Fekete-1Pack)
Megújítva

SAVERHO 28 Zsebek az Ajtó Felett Cipő Organzier, Lógó cipőrendszerező az Ajtó Nagy Kapacitású Cipő Tároló Táska 4 Fém Kampó (Fekete-1Pack)

HUF 1.00

Rendelhető

2 Felső réteg : 77 W hüvelyk gyerekeknek. 2 Középső réteg : 8. 2 Alsó réteg : 11 H x 4.7 W os a férfiak. 50% - OS NEM-SZŐTT+50%NYLON HÁLÓ. ?【28 Nagy, Mély Zsebek】Az ajtót cipőrendszerező 28 zsebbel összesen.ha több a hely, mint 24 zsebében cipő ajtó szervező.lehet akasztani 14 pár cipőt legalább tartja a cipő az egész család.minden zseb elég nagy ahhoz, hogy elférjen egy 13-as méretű férfi cipő. ?【Tartós, Lélegző Szövet】Ez az ajtó cipőrendszerező készült vastagabb, nem szőtt szövet nylon hálós zseb, amely lélegző, környezetbarát,átlátszó.lélegző szövet kivitel hogy a levegő jobban áramlik, majd szárad ki gyorsan.nem baj, ha büdös penészes.így az élettartam a cipő sokkal hosszabb, mint mások.a nettó szövet átlátszó teszi, hogy megtalálja, hogy minden párt, gyorsan. ?【Kényelmes a Használata】A cipő szervez könnyű súly, meg lehet hajtani egy kis méretű, 4 fém kampó, valamint könnyű telepíteni.Ez nem befolyásolja a záró ajtót foglal sok helyet a hátsó ajtót.nagyon kényelmes, hogy ki utazik. ?【, Mint a Multi-tisztsége Tároló Táska】Az ajtót cipősszekrény szervező tökéletes tárolja a cipő.Ezen felül, akkor tárolására használt zokni, nyakkendő, sál, sőt, játékok, ételek, konyhai kellékek, tisztálkodási cikkek, tisztítószerek.te is tedd ki kamra, fürdőszoba, hálószoba, ahová csak akarsz. ?【4 Erős Horog 】4 rozsdamentes acél kampó s az ajtó cipőrendszerező tároló táska, Erős, állítható.alkalmas ajtók vastagságú a 1.aki több, mint 10 kg. 50% - OS NEM-SZŐTT+50%NYLON HÁLÓ. ?【28 Nagy, Mély Zsebek】Az ajtót cipőrendszerező 28 zsebbel összesen.ha több a hely, mint 24 zsebében cipő ajtó szervező.lehet akasztani 14 pár cipőt legalább tartja a cipő az egész család.minden zseb elég nagy ahhoz, hogy elférjen egy 13-as méretű férfi cipő. ?【Tartós, Lélegző Szövet】Ez az ajtó cipőrendszerező készült vastagabb, nem szőtt szövet nylon hálós zseb, amely lélegző, környezetbarát,átlátszó.lélegző szövet kivitel hogy a levegő jobban áramlik, majd szárad ki gyorsan.nem baj, ha büdös penészes.így az élettartam a cipő sokkal hosszabb, mint mások.a nettó szövet átlátszó teszi, hogy megtalálja, hogy minden párt, gyorsan.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak