plplaaoo zajszintmérő,30‑130dB Digitális zajszintmérő a 9.6 Nagy LCD Kijelző,USB Powered Falra Szerelt Lóg Decibel Mérő Illik Haza,Gyári,Kórház,stb.
Megújítva

plplaaoo zajszintmérő,30‑130dB Digitális zajszintmérő a 9.6 Nagy LCD Kijelző,USB Powered Falra Szerelt Lóg Decibel Mérő Illik Haza,Gyári,Kórház,stb.

HUF 8342.10

Rendelhető

【Adatok Tárolási】A zajszintmérő készülék automatikusan tárolja az adatokat 2 másodpercenként, illetve a tárolási érték a maximális zaj érték 2 másodpercen belül, amely képes tárolni egy évre 【Nagy LCD Kijelző】Ez a zajszintmérő van szerelve egy nagy 9.6 hüvelykes LCD digitális kijelző háttérvilágítás, ami olvasmányok a sötét területek világos, intuitív. 【USB】Ez a zajszintmérő használ USB-töltés.Csatlakoztassa a számítógéphez egy USB-kábel, letölthető rekordok, mintákat, nyomtatás, térképeket, dátumok, stb. 【Riasztási Funkció】Ha a mért érték meghaladja a riasztási értéket, a mérő hangjelzést ad, majd zárd be az adatokat, 2 percig villog. 【Széles körű Alkalmazását】Ez a zajszint mérő lóg lyuk lehet szerelni a falra, vagy ingyenes állt az asztalon.Tökéletes otthoni, gyári, iroda, szálloda, kórház, laboratóriumi, színház, hangosítás, stb. 【Adatok Tárolási】A zajszintmérő készülék automatikusan tárolja az adatokat 2 másodpercenként, illetve a tárolási érték a maximális zaj érték 2 másodpercen belül, amely képes tárolni egy évre. 【Nagy LCD Kijelző】Ez a zajszintmérő van szerelve egy nagy 9.6 hüvelykes LCD digitális kijelző háttérvilágítás, ami olvasmányok a sötét területek világos, intuitív. 【USB】Ez a zajszintmérő használ USB-töltés.Csatlakoztassa a számítógéphez egy USB-kábel, letölthető rekordok, mintákat, nyomtatás, térképeket, dátumok, stb. 【Riasztási Funkció】Ha a mért érték meghaladja a riasztási értéket, a mérő hangjelzést ad, majd zárd be az adatokat, 2 percig villog. 【Széles körű Alkalmazását】Ez a zajszint mérő lóg lyuk lehet szerelni a falra, vagy ingyenes állt az asztalon.Tökéletes otthoni, gyári, iroda, szálloda, kórház, laboratóriumi, színház, hangosítás, stb.Leírás : A zajszint mérő sokoldalú készülék mérési hang erejét akusztikus környezet-hangos, vagy puha, magas hangú, low-pitched, szakaszos vagy folyamatos.Ez a mérő fel lehet használni a mérési zaj különböző alkalomra, például a gyárban, irodában, otthon, a forgalmi útvonalat, az akusztika, légkondicionáló, hűtőszekrény, stb.Specifikáció : Model SW-525 BAccuracy±1.5 d BMeasurement Range30~130d BFrequency Válasz Range31.

A javaslat jellemzői

Model:
SW-525B:
Accuracy:
±1.5dB:
Measurement Range:
30~130dB:
Frequency Response Range:
31.5Hz~8.5KHz:
Frequency Weighting:
A:
Response:
Fast:
Resolution:
0.1dB(100dB):
Alarm Reminder(sound+display):
Yes:
Alarm Output:
Yes:
Storage Function:
2secs/time, can be stored for a year:
Communication:
connecting PC via USB cable:
Working Temperature/Humidity:
0-40℃, 10%~80%:
Storage Temperature/Humidity:
-10-60℃, 10%~70%:
Characteristics:
Material:
Plastic, Metal:
Color:
Black:
Power:
DC 5V 1A micro USB:
Product Size(appr.):
210 * 130 * 28mm / 8.3 * 5.1 * 1.1inch:
Package Weight(appr.):
612g:
Accessories:
USB Cable, User Manual, CD:
Package Included:
1 x Sound Level Meter:
1 x USB Cable:
1 x User Manual1 x Warranty Card:
Warning:
1. Do not use meter in high temperature and high humidity environment.:
2. Do not use meter near corrosive material.:
3. Do not use meter in the conditions that should be splashed by water.:
4. Do not use meter in heavy dust environment.:
5. Do not use meter in an environment with chemical gas.:
Note:
 Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Vevők, ahogy választanak